Cr4zyKill3r Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 (edited) Aici posteaza doar membrii clanului Direct X care vor sa propuna o idee pentru CLAN. Model : Nick: Sugestie/Propunere: Edited October 8, 2014 by Cr4zyKill3r Sugestii & Propuneri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al_Capone_Al Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 (edited) Eu as pune o sugestie ca Rank6 - sa fie CO-LORD sau CO-LIDER iar a doua iti dau un exemplu de regulament vazut in multe alte clanuri ! : 1 . Membri clanului DirectX nu au voie sa se fure intre ei . EX : de bani , de masini , etc . 2. Membri clanului DirectX nu au voie sa cerseasca pe /c ! 3. Membri clanului DirectX nu au voie cu limbaj vulgar pe /c ! 4 . Membri clanului DirectX nu au voie sa faca spam pe /c ! 5 . Membri clanului DirectX nu au voie sa faca DM intre ei ! 6. Membri clanului DirectX trebuie sa respecte liderul sau co-liderul ! 7 . Membri clanului DirectX vor fi alesi in Rank up adica rank1-rank2 la sedinte ! PS:Sambata intre orele 14:00 si 20:00 este sedinta ! 8 . Membri clanului DirectX trebuie sa isi puna tag-ul cand intra in clan ! 9 . Membri clanului trebuie sa respecte atat liderii si co-liderii si ceilalti membri 10 . Membri trebuie sa verifice forum-ul ! deoarece poate sunt niste updat-uri . Cam asta a fost poate osa verifici si daca osa iti placa regulament-ul acesta il poti baga in plus la cel vechi ;) Edited October 11, 2014 by Cr4zyKill3r 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberiu15 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ba inteleg ca nu sunt prin clan,dar am nevoie de niste post si daca m-ai lasa sa postez si eu pe aici te rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpLock. Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts