FunkeyFresh Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Practic mi-a fost furat contul de pe blue si am ramas doar cu contul de forum din noroc ...Cel care joaca acum pe contul FunkeyFresh este un fals!!!!!!!Cer banarea contului pt furt sau sa-mi pot recupera contul de pe blue .( La alegerea lui Shadow).Sper sa-l pot recupera macar....sau minim banarea contul dupa cum am mai zis.Mult noroc la totii!P.S habar nu am cum l-a furat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradoX.. Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Dovada ca esti tu ? daca ai mail pe cont poti da reset la password/// daca poti intra pe panel ii poti da kick//// Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkeyFresh Posted October 4, 2014 Author Share Posted October 4, 2014 Nu am email pe cont:| l-a schimbat !Si da sunt eu va puteti uita pe ip din 2013 si posibil 2012 ( daca jucam atunci)si o sa va datii seama!Ip meu este : 89.137.219.119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiakEcoo Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Practic mi-a fost furat contul de pe blue si am ramas doar cu contul de forum din noroc ...Cel care joaca acum pe contul FunkeyFresh este un fals!!!!!!!Cer banarea contului pt furt sau sa-mi pot recupera contul de pe blue .( La alegerea lui Shadow).Sper sa-l pot recupera macar....sau minim banarea contul dupa cum am mai zis.Mult noroc la totii!P.S habar nu am cum l-a furat! Fati un cont nou si fa un ticket ca ti/a fost spart contul cu numele .. . etc... Si va fi rezolvata problema in 24h maxim, avem admini foarte activi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradoX.. Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Nu am email pe cont:| l-a schimbat !Si da sunt eu va puteti uita pe ip din 2013 si posibil 2012 ( daca jucam atunci)si o sa va datii seama!Ip meu este : 89.137.219.119 Mda, exact ce ma gandeam. Motive sigure. 1. Ori ai dat contul ca zici ca te-ai lasat, 2. Ori ai lasat contul la cineva cu tot cu password si acesta a schimbat tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkeyFresh Posted October 4, 2014 Author Share Posted October 4, 2014 @ManiakEcoo Mersi voi incerca :)Sper sa reusesc.@C_jay Stiu ai dreptate ca m-am lasat dar eu nu am dat contul pur si simplu cred ca am primit un email fals ...ori sincer nu stiu cum mi la luat ..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
capsuna Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Lol , cate vrajeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunkeyFresh Posted October 5, 2014 Author Share Posted October 5, 2014 Mda, tu postezi pe degeaba doar pentru a face spam inutil.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielsziek Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 poţi deschide tichet pentru aşa ceva: http://redpanel.bugged.ro - Tickets. http://bluepanel.bugged.ro - Tickets. Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.