Jump to content

Masini

bLooD:X
 Share

Recommended Posts

Deci inteleg parerea voastra ca se castiga prea usor masinile ,dar nu trebuie sa imi luati infernusu care am muncit la el si am fost al 2-lea cu inf pe server . Nu mi se pare cinsitit sincer puteai sa faci un topic cu poll si gata vedeai cine si ce nu dai . wipe la masini si dupa incepi . .post. sa urli , ar fi cat mai normal sa ne dati masinile inapoi . Iar mie nu mi'e de bani ca am 45 si imi iau buffalo dar mi'e mila de ceilalti playeri .

Si chiar e foarte aiurea cu noile preturi ca daca nu esti Premium nu castigi bani usor so "Fuck That Shit"

Adimini asta puteti sa o luati drept o petitie deoarece playeri noi se vor lasa cand o sa vada preturile ,iar ceilalti playeri care stau de mult si ei sa vor lasa ca s'au chinuit sa isi i'a un kkt de infernus Mare Lucru avem jumate din sv inf asta e Inseamna ca am Muncit !Si eu care am fost al 2-lea cu inf de pe sv ma simt Like Shit . adica ma chinui si o iau iar de la capat ? .

Asa ca astept posturile tuturor playerilor ca sa fie serveru populat si nu cu jumate din cati am avut pana acum .

eu sunt de acord am muncit foarte mult pentru un bullet si am 3 zile de cind sunt cu el si cind intru nu am bullet spune ca au luat bullet si neati dat bani pe bullet care a fost 28kk si lati marit cind acum nu avem bani nici de alta masina eu cred ca bani numi trebuie imi vreau bulletul inapoi o sa perdeti multi playeri din cauza asta!

- - - - -

eu sunt de parere ca sa ne dea masinile noastre cele muncite din greu!

• 8 months later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.