Jump to content

F.B.I Sezonul 1. [ULTRA HD]

framy123
 Share

29 members have voted

1. 1. Vreti sa continui Episoadele cu F.B.I?

• Da
      20
    • Nu
      9

Recommended Posts

:wub:  F.B.I :wub: 

O scurta prezentare:Bun, m-am gandit sa fac niste Episoade cu tot ce contine "Factiunea F.B.I", incepand de la Sedinte,Antrenamente,Robberi pana la Sfarsitul carierei mele in F.B.I

Primul Episod este mai mult de distractie si amuzament pentru ca Liderul nostru a amanat sedinta cu 30 minute,iar noi ne-am luat lumea in cap.

Link catre Videoclip:

P.S:As dorii un Player priceput in "After Effects",pentru a-mi realiza un Intro, Premiu:2kk pentru cel mai frumos.

Astept Intro`urile pe Facebook sau Skype.

Sper sa strangem cat mai multe Like`uri.Va pup :wub: 

• Upvote 5

Macelari , frumos. :)

+1

EDIT: In urmatorul episod ar fi super fain sa filmezi atunci cand mergi dupa wanted si ii omori , dai fail la un robber etc.  .omg.

Edited by BoosT

• 2 weeks later...

:wub:  F.B.I :wub: 

O scurta prezentare:Bun, m-am gandit sa fac niste Episoade cu tot ce contine "Factiunea F.B.I", incepand de la Sedinte,Antrenamente,Robberi pana la Sfarsitul carierei mele in F.B.I

Primul Episod este mai mult de distractie si amuzament pentru ca Liderul nostru a amanat sedinta cu 30 minute,iar noi ne-am luat lumea in cap.

Link catre Videoclip:

P.S:As dorii un Player priceput in "After Effects",pentru a-mi realiza un Intro, Premiu:2kk pentru cel mai frumos.

Astept Intro`urile pe Facebook sau Skype.

Sper sa strangem cat mai multe Like`uri.Va pup :wub: 

Macel tata, macel.

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.