Jump to content

[Sugestie]Dobanda Cont Premium!

Mr.Jaks

Recommended Posts

Descriere sugestie: deci de cand cu cresterea preturile, dobanda a scazut dramatic, cu 43kk in banca am primit o dobanda de 8k, suma totala la payday fiind in jur de 54k, iar un coleg din departament, a primit un total de 45k, unde mai este avantajul de a fi membru premium? inainte cu 30kk in banca primeam un total de 100-120k si mi se parea corect, sa fie cum era inainte, altfel nu ar mai avea rost ca playeri sa cumpere Cont Premium.

Si avantajele descrise aici: " http://bugged.ro/Thread-cont-premium-avantaje ", nu isi mai au rostul.

Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: In primul rand o sa se cumpere Conturi Premium mult mai bine, avand avantaje vizibile fata de ceilalti!

Adevarat. primeam inainte la payday 120 k si aveam putini in bank si uite asa s-au inmultit pana acum . la marirea preturilor,eu zic ca din contra ar trebui la payday sa dea de x2 ori la cont premium decat au dat prima data ex din 120 k la 240 k pe payday ,si + daca playerii ar stii ca iei atat la payday toti ar cumpara premium,eee nu chiar toooti in totalitate dar ar cumpara multi .

si la job'uri sa ne mariti frate si acolo suma care ne-o da adica la fisherman 20 k maxim sa ne dea 40.

Prostie. Era bine inainte. Luam 350k pe payday. Acum iau 75k. Ce naiba. Ce avantaj mai am ca am dat 5 euro?

Abosult nici unu, 2% dobanda, iar taxa 10 %, sa facut o mare prostie cu chestia asta, am dat 5 euro de pomana, sigurele avantaje fata de ceilalti sunt accesul la Hidden si nick colorat pe chat.

Adevarat frate . 5 euro pentru nike color diferit ,hidden la masini,si sa schimb numele de x3 ori. 5 euro= 29 lei.

Acum sa speram ca vor face ceva in privinta la rasplata de la job, marita . la salariu ar trebui si ala marit . si Payday si ala marit la cont premium la 350 k bonus . la /rob sa iti dea mai mult ex 450 k,sorry dar is F.B.I. nu mai stiu cat da la rob am zis 450 asa acum nush.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.