MaNuLeX Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 De ce cand am facut aplicatie intr-o factiune,mi-a dat rejected din prima.Am level minim pentr acestea factiune si am scris corect si gramatical si ce imi cere acolo si tot rejected. Ma puteti ajuta si pe mine cu factiunile ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManiakEcoo Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 De ce cand am facut aplicatie intr-o factiune,mi-a dat rejected din prima.Am level minim pentr acestea factiune si am scris corect si gramatical si ce imi cere acolo si tot rejected. Ma puteti ajuta si pe mine cu factiunile ? Lider-ul are dreptul de as alege persoanele care sa intre in factiune. Incearca sa treci cu 5-8 levele peste nivelul minim pentru factiune. Liderii iti da rejected nu servarul. Nu avem cum sa te ajutem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoMuchGREEN Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Pe mine Alex.Tkd, cand era el leader la Paramedic SF, m-a acceptat la level 5, putine ore jucate, LOW de tot. Poate trebuie sa ai si oleaca de noroc. Tin sa mentionez ca nu am pile. De asta, Tkd, mi-a castigat respectul vesnic, cred ca era singurul care accepta level low in faction :D. Incearca sa faci o aplicatie cat mai originala: sa scrii un citat care te reprezinta de exemplu. Si sa nu scrii gen "Sunt Gigel, am 15 ani. Imi place sa ma joc, sa ies afara." NU, incearca sa omiti asta si sa faci o aplicatie cat mai ORIGINALA! Sa nu fie simpla. Edited October 7, 2014 by SoMuchGREEN Y Xulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiRadu Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 De ce cand am facut aplicatie intr-o factiune,mi-a dat rejected din prima.Am level minim pentr acestea factiune si am scris corect si gramatical si ce imi cere acolo si tot rejected. Ma puteti ajuta si pe mine cu factiunile ? Asa este @YCristiY. Liderul alege playerii care sa intre in aceea factiune. Lider-ul are dreptul de as alege persoanele care sa intre in factiune. Incearca sa treci cu 5-8 levele peste nivelul minim pentru factiune. Liderii iti da rejected nu servarul. Nu avem cum sa te ajutem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzlikest Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 De ce cand am facut aplicatie intr-o factiune,mi-a dat rejected din prima.Am level minim pentr acestea factiune si am scris corect si gramatical si ce imi cere acolo si tot rejected. Ma puteti ajuta si pe mine cu factiunile ? Sunt multe aplicatii putine locuri. Fa o aplicatie cat mai complexa si fii cat mai serios. Dupa cum ti-sa mai raspuns si mai sus, adesea nu e suficient sa ai levelul minim, dar cu putin noroc si o aplicatie buna ai avea sanse sa fii acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaNuLeX Posted October 7, 2014 Author Share Posted October 7, 2014 (edited) Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat,am sa incerc cand am peste levelul cerut in factiune. Edited October 7, 2014 by YCristiY Link to comment Share on other sites More sharing options...
tZeCu Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Lider-ul are dreptul de as alege persoanele care sa intre in factiune. Incearca sa treci cu 5-8 levele peste nivelul minim pentru factiune. Liderii iti da rejected nu servarul. Nu avem cum sa te ajutem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TnaseMihai Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Fá un ore mai multe jucate dupa fa o aplicatie super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts