EdiEuTu2001 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Nume: Eduard.Varsta: 14. Localitate: CraiovaAutodescriere (~ 30 cuvinte): De obicei las celelalte persoane sa ma descrie/caracterizeze. Dar fiindca trebuie sa o fac eu , ma autocaracterizez. Sunt o persoana de treab,cu simtul umorului dezvoltat,o persoana amiabila,caut mereu sa ii ajut pe cei din jurul meu asteptand drept rasplata doar un "multumesc" acest cuvant ma face sa ma simt bine , ma face bucuros , stiu cum este sa ai nevoie de ajutor si sa nu te ajute nimeni , nu este placut , de aceea caut sa ajut pe toata lumea cum pot . Va multumesc pentru timpul acordat STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : R3pt1l3Nivel : 19.Nume folosite anterior: -Vechime pe server: Aproximativ 1 an si 2 luni. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am acumulat 3/3 warns. Link cu faction history: http://imgur.com/bubHKZH Cea mai mare realizare a ta pe server?: Cand am fost acceptat in San Fierro Taxi Cab Company. CONTACT:Contact skype/yahoo messenger: skype : edward.edy55, mess : [email protected]Contact Steam: rbn1st CLAN: De unde ai aflat de acest clan?: De la prieteni, mi-au spus ca este foarte serios clanul. De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece nu am mai fost in nici un clan asa interesant. Știi regulile clanului?: Da. Cu ce crezi ca poți sa contribui în acest clan?: Poi, nu stiu cu un infernus.. Ții la glumă?: Dacă da, în ce masura?: Da, tin la gluma, dar nu acele glume cu injuraturi. Ai mai fost membru? Daca da de ce l-ai parasit?: Deoarece a luat leaderul ban, si s-a dus pe rapa clanul. Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?: Normal ca da. Edited October 7, 2014 by EdiEuTu2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PokeR. Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 CONTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan00 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 CONTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
SckizZo Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adeus Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Respins.Faci parte din alt clan si deti rank 6 acolo. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts