Jump to content

Aplicatie R3pt1l3[RESPINS]

EdiEuTu2001
 Share

Recommended Posts

Nume: Eduard.
Varsta: 14.

Autodescriere (~ 30 cuvinte): De obicei las celelalte persoane sa ma descrie/caracterizeze. Dar fiindca trebuie sa o fac eu , ma autocaracterizez. Sunt o persoana de treab,cu simtul umorului dezvoltat,o persoana amiabila,caut mereu sa ii ajut pe cei din jurul meu asteptand drept rasplata doar un "multumesc" acest cuvant ma face sa ma simt bine , ma face bucuros , stiu cum este sa ai nevoie de ajutor si sa nu te ajute nimeni , nu este placut , de aceea caut sa ajut pe toata lumea cum pot . Va multumesc pentru timpul acordat

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:
Nick : R3pt1l3
Nivel : 19.
Nume folosite anterior: -
Vechime pe server: Aproximativ 1 an si 2 luni.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, am acumulat 3/3 warns.

Link cu faction history: http://imgur.com/bubHKZH

Cea mai mare realizare a ta pe server?: Cand am fost acceptat in San Fierro Taxi Cab Company.

Contact skype/yahoo messenger: skype : edward.edy55, mess : [email protected]
Contact Steam: rbn1st

CLAN:

De unde ai aflat de acest clan?: De la prieteni, mi-au spus ca este foarte serios clanul.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece nu am mai fost in nici un clan asa interesant.
Știi regulile clanului?: Da.
Cu ce crezi ca poți sa contribui în acest clan?: Poi, nu stiu cu un infernus..
Ții la glumă?: Dacă da, în ce masura?: Da, tin la gluma, dar nu acele glume cu injuraturi.

Ai mai fost membru? Daca da de ce l-ai parasit?: Deoarece a luat leaderul ban, si s-a dus pe rapa clanul.

Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server?: Normal ca da.

Edited by EdiEuTu2001

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.