tare58 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Am cumparat un pc nou care are o placa video decicata si inca una integrata. Cand l-am aprins am vazut ca imi trebuie un cablu video Dvi-d cu 29 de pini la placa video dedicata. Mai aveam in placa de baza inca o placa video integrata care are slot vga si am scos placa video dedicata, deoarece nu mergea cea integrata daca in slot era bagata cea dedicata. A mers dar mergea cateva mintute maxim 3 si se stingea ca si gum ar fi fost oprit. Am rezolvat cu opirea, si am cumparat un adaptor vga-dvi-d, am bagat adaptoru in placa video si la celalalt capat al adaptorului mufa vga. Nu apare nici un fel de semnal, moniotrul sta stins cu un led galben aprins permanent ca si cum ar fi oprit, adica pc-ul ar fi oprit. Placa video e mai noua si nu are slot bga doar 2 sloturi dvi-d. Ce sa i fac? Am incercat: sa scot biosul sa scot rami sa verific cabluruile de la sursa sa sterg tot de praf sa vad daca firele fac atingere pe undeva am incercat sa pun placa si tot pc-ul la alt monitor Nici dvd-romul nu rapsunde la comenzi Ce are? Unitatea merge ventiltoarele se invart doar ca monitorul ramane intact. Edited October 7, 2014 by ANOTHER Eugen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow_ Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Du-te la un service de calculatoare acolo sigur stie care-I problema, asta e o problema mai complicate si nu stiu raspunsu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts