AceKiLL Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 Model cerere: Nick: AceKiLL Tip(avatar/semnătură/logo):Avatar,logo Stock(obligatoriu):http://imgur.com/fCElNYj Text:AceKiLL si RenK0.AIM Detalii:Sa scrie undeva in stanga sus sau pe jumate jos sau oriunde se vede frumos. Sa fie si un model miscator. Detalii despre text: Sa nu fie prea gros scrisu, ceva finut cat de cat, elegant. Stiu ca nu am 100 post, cei care vor sa ma ajute sa imi dea un PM va rog sau sa imi lase in topic aici. Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwissT Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Imi pare rau nu te putem ajuta, nu ai 100post, cererea ta va fii stearsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H o f f n e r Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Trebuie sa ai 100 post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AceKiLL Posted October 9, 2014 Author Share Posted October 9, 2014 (edited) Imi pare rau nu te putem ajuta, nu ai 100post, cererea ta va fii stearsa. Trebuie sa ai 100 post. Am specificat stiu ca nu am 100post, de acea va rog sa imi trimiteti prin PM daca vreti. Ms ! Edited October 9, 2014 by AceKiLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian0207 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Nu ai minimul de 100 de post-uri pentru a face o cerere, ~Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts