Jump to content

Aplicatie [IMPARAT]robogaby :D RESPINS

RoboGGaby
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Gabriel
Varsta: 15

Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoana cu bun simt, careia ii place sa lucreze in echipa si sa cunoasca persoane noi. Glumesc cu cei care imi permit si respect pe cei care merita si care ma respecta. Ce e cel mai important, am cei 7 ani de acasa.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer: 0.3z
Nick : robogaby
Nivel : aproape 16. (fara 4 rp)
Nume folosite anterior: _
Vechime pe server: 1 an si ceva..doar ca m-am lasat o perioada...si acum joc iar...de vreo 2 luni.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Link cu faction history: ___

Cea mai mare realizare a ta pe server?: Nu am avut inca o mare realizare pe server.

Contact skype/yahoo messenger: robogabi
Contact Steam: __

CLAN:

De unde ai aflat de acest clan?: Am vazut multi playeri cu tagul [iMPARAT]..si m-am interesat.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa fac parte din acest clan deoarece este unul foarte bine coordonat si cu membri care coopereaza. 
Știi regulile clanului?: Desigur.
Cu ce crezi ca poți sa contribui în acest clan?: Ajut foarte mult la war-uri.
Ții la glumă?: Dacă da, în ce masura?: Nu ma supar la nicio gluma, dar si acea persoana sa-mi permita sa glumesc cu ea.

Ai mai fost membru? Daca da de ce l-ai parasit?: Nu, nu am mai fost.

Esti de acord sa adaugi tagu [iMPARAT] alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Categoric.
Esti de acord sa adaugi tagul [iMPARAT] in joc pe server? Desigur.

Dovada cu invitatia[obligatoriu]
Link invitatie: http://imgur.com/fN0YyPV

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.