yenko Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) Pentru a aplica in acest clan trebuie sa postati in acest topic o cerere, respectand modelul urmator: Nickname: Nume real: Varsta reala: Level: Ore jucate: Banat in trecut (de ce ?): Cate ore jucati pe zi: In ce interval orar jucati: De ce doriti sa faceti parte din clan: De ce credeti ca va potriviti in acest clan: Edited October 11, 2014 by Gfl.yenko 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryan14 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) Nickname: jkwinter Nume real: Colteanu Gabriel Varsta reala: 17 ani Level: 15 Ore jucate: 300 Banat in trecut (de ce ?): Nu Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore In ce interval orar jucati: Mai toata ziua De ce doriti sa faceti parte din clan: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan foarte bine organizat si vreau sa ajut la popularea lui. De ce credeti ca va potriviti in acest clan: Eu cred ca sunt potrivit pentru acest clan deoarece am cei 7 ani de acasa si stiu cum sa ma comport cu ceilalti Acceptat. Bine ai venit in clanul Goodfellas! Out. Nu ai respectat regulamentul ! Edited October 21, 2014 by Gfl.yenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciocan14 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 (edited) Nickname: TheAimer1337 Nume real: Borcoș Albert Varsta reala: 16 ani Level: 6 Ore jucate: 17 Banat in trecut (de ce ?): Nu am fost banat Cate ore jucati pe zi: In jur de 8-9 in weekend si 6-7 pe timp scolar In ce interval orar jucati: Joc de la 13 la 22 daca pot De ce doriti sa faceti parte din clan: Doresc sa fac parte din acest clan pentru ca este unul foarte bun cu lider capabil si cu reguli stricte pe placul meu, care abea astept sa le respect De ce credeti ca va potriviti in acest clan: Cred ca sunt potrivit pentru ca stiu sa fiu respectuos si sunt foarte calm, serios am cei 7 ani de acasa, daca nu ii aveam nu as mai fii aplicat. Acceptat. Bine ai venit in clanul Goodfellas! Out. Demis. Edited October 21, 2014 by Gfl.yenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FloRRyNNN Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Nickname: FloRRyNNN Nume real: Lupu Alexandru Florentin Varsta reala: 16 Level: 12 Ore jucate: 101 Banat in trecut (de ce ?): Nu am fost banat. Cate ore jucati pe zi: 4-5 ore. In ce interval orar jucati: 2-5 si 7-12 De ce doriti sa faceti parte din clan: Eu asi dori sa intru in acest clan deoarece suna interesant De ce credeti ca va potriviti in acest clan: Pai sunt niste baieti foarte de treaba Acceptat. Bine ai venit in clanul Goodfellas! Out. Nu ai respectat regulamentul. Edited October 24, 2014 by Gfl.yenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexDecean Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 (edited) Nickname: Valiumbra Nume real: Alex Decean Varsta reala: 24 Level: 29 Ore jucate:131 Banat in trecut (de ce ?): Nu Cate ore jucati pe zi: Depinde de timpul pe care-l am liber; in medie 3-4 In ce interval orar jucati: Cum am zis mai sus, depinde de timp De ce doriti sa faceti parte din clan: Vreau sa joc cu prietenii mei De ce credeti ca va potriviti in acest clan: Ca o sa ma inteleg bine cu restul grupului Acceptat. Bine ai venit in clanul Goodfellas ! Edited October 24, 2014 by Gfl.yenko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1xU Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) Nickname: L1xUNume real: AlexVarsta reala: 19Level: 13Ore jucate: 124Banat in trecut (de ce ?): Nu.Cate ore jucati pe zi: 4-5 si mai mult in weekend.In ce interval orar jucati: 13 - 00 cam asa.De ce doriti sa faceti parte din clan: Doresc sa fiu alaturi de membri acestui clan pentru ca sunt de teraba si imi place ideea clanului.De ce credeti ca va potriviti in acest clan: Din cate vad are in mare parte playeri mai maturi si seriosi si eu as putea fi unu dintre ei. Acceptat. Bine ai venit in clanul Goodfellas ! Out. Demis. Edited November 7, 2014 by Gfl.yenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvy134 Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) Nickname: Jones_Kevin Nume real: Razvan Varsta reala: 17 Level: 7 Ore jucate: 41 Banat in trecut (de ce ?): O singura data pentru auto-click dar nu era auto-click , era o problema a calculatorului meu. Cate ore jucati pe zi: 5-6 ore In ce interval orar jucati: 15:00 - 22:00 De ce doriti sa faceti parte din clan: Am cautat foarte mult timp un clan si in fiecare am fost intampinat foarte respingator. In acest clan , din contra ,am fost intampinat foarte prieteneste si in acelasi timp la obiect. Imi place genul acesta de persoana si as dorii sa fac parte dintr-un clan in care sa am contact numai cu porsoane deosebite. De ce credeti ca va potriviti in acest clan: Am observat ca in acest clan se pune mare accent pe seriozitate si asta imi place. Acceptat. Bine ai venit in clanul Goodfellas ! Edited November 4, 2014 by Gfl.yenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxdanescuxx Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 (edited) Nickname: BlueAlien Nume real: Danescu Andrei Varsta reala: 18 Level: 5 Ore jucate: 21 Banat in trecut (de ce ?): nu este cazul Cate ore jucati pe zi: in week-end cam 6-7 si in timpuls saptamanii in medie 2-3 In ce interval orar jucati: in week-end de la ora 10 AM - 2AM si de la 6PM-11PM De ce doriti sa faceti parte din clan: pentru ca am auzit ca sunt membrii foarte seriosi si consider ca m--ar ajuta sa ma dezvolt si eu sa ajut la randul meu clanu sa se dezvolte! De ce credeti ca va potriviti in acest clan: pentru ca sunt serios si doresc sa joc serios acest joc Acceptat. Bine ai venit in clanul Goodfellas ! Edited November 4, 2014 by Gfl.yenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuAlexFratila Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) Nickname:Alex04 Nume real:Alex Fratila Varsta reala:16 ani Level:14 Ore jucate:214 Banat in trecut (de ce ?):Nu. Cate ore jucati pe zi:4-5 In ce interval orar jucati:20-23,16-17 De ce doriti sa faceti parte din clan:Eu vreau sa fac parte din acest clan pentru ca stiu ca sunt niste membri foarte seriosi si ca imi place sa fiu unit. De ce credeti ca va potriviti in acest clan:Acest clan imi este potrivit pentru ca stiu ca nu sunt copii de 10 ani care au descoperit si ei San Andreasul. Acceptat. Bine ai venit in clanul Goodfellas ! Edited November 11, 2014 by cIoLaNe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iulian Vladutoiu Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 (edited) Nickname: YVL Nume real: Iulian Vladutoiu Varsta reala: 17 Level: 7 Ore jucate: 25 Banat in trecut (de ce ?): Nu am fost banat. Cate ore jucati pe zi: 4-5 In ce interval orar jucati: 08:00- 12:00 .. 19:00- 1-2 daca e nevoie De ce doriti sa faceti parte din clan: Doresc sa fac parte din clan pentru ca este un clan care are playeri cu bun simt. De ce credeti ca va potriviti in acest clan: Habar nu am :)) Respins. Habar nu am de ce ti-am citit aplicatia asta.. Edited November 13, 2014 by Gfl.yenko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberiu15 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ba inteleg ca nu sunt prin clan,dar am nevoie de niste post si daca m-ai lasa sa postez si eu pe aici te rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts