danitele Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 (edited) Nick: CoolBeer Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Stock(obligatoriu):http://www.hdwallpapers.in/walls/minion_hitman-wide.jpg Text: CoolBeer Detalii: Sa fie frumos. Detalii despre text: Sa fie ori culoarea ASTA sau altceva sa mearga cu poza si sa fie frumos, tipul scrisului sa fie cat mai original (ceva de mana sau altfel dar frumos!) Edited October 10, 2014 by CoolBeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwissT Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Sper sa iti placa, daca nu iti placa imi spui ce sa mai editez si o voi face cu cel mai mare drag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danitele Posted October 10, 2014 Author Share Posted October 10, 2014 Sper sa iti placa, daca nu iti placa imi spui ce sa mai editez si o voi face cu cel mai mare drag. Scrisul ala cu bugged mai miiic, cat de mic si alt scris (de tipar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwissT Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Sper sa iti placa asa, dar totusi eu zic ca prima a iesit mai frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V E R S A C E Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Sper sa iti placa. Pentru modificari dai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.Egzekut0rr. Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Nick: CoolBeer Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar Stock(obligatoriu):http://www.hdwallpapers.in/walls/minion_hitman-wide.jpg Text: CoolBeer Detalii: Sa fie frumos. Detalii despre text: Sa fie ori culoarea ASTA sau altceva sa mearga cu poza si sa fie frumos, tipul scrisului sa fie cat mai original (ceva de mana sau altfel dar frumos!) Sper sa-ti placa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danitele Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Sper sa-ti placa! nu prea se vede scrisu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian0207 Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 La cererea ta nu sa raspuns de mai bine de 24 de ore, ~Locked. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts