k1llxTRan Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 (edited) Salutare Bugged.Mi-am readus PC-ul de la bunici.Am bagat Windows 7.Am instalat GTA San Andreas Multiplayer.Si am lagg.Va rog sa-mi prezentati toate modurile de marire a FPS-ului.Aia cu settings la nVidia le-am pus deja.P.S:Nu-mi dat link la gta3.img a lu justiniz0r fps removal.Astept modurile de marire a FPS-ului.Absolut toate felurile.PC System: Edited October 11, 2014 by k1llxTRan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny_Own Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Baga-ti windows xp. Procesorul tau nu e de windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1llxTRan Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Baga-ti windows xp. Procesorul tau nu e de windows 7. Eu aveam Windows 8. XP nu merge la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savage Benqletz Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Am 1,6 ghz si imi merge cu 90-100 fps fara moduri de eliminare a lagului, si am moduri de arma + tinta. Verifica sa nu fie o problema de la conexiunea de internet, sau ceva virusi in calculator, efectiv e imposibil sa ai lag la 2 ghz si 2 gb ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1llxTRan Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Am 1,6 ghz si imi merge cu 90-100 fps fara moduri de eliminare a lagului, si am moduri de arma + tinta. Verifica sa nu fie o problema de la conexiunea de internet, sau ceva virusi in calculator, efectiv e imposibil sa ai lag la 2 ghz si 2 gb ram. Pai original gta fara nimic am 30 fps. PC-ul asta in deosebi e pt. lucru. Microsoft Office daca merge la XP il bag. Am 1,6 ghz si imi merge cu 90-100 fps fara moduri de eliminare a lagului, si am moduri de arma + tinta. Verifica sa nu fie o problema de la conexiunea de internet, sau ceva virusi in calculator, efectiv e imposibil sa ai lag la 2 ghz si 2 gb ram. Prima data cand am cumparat PC-ul aveam in GTA peste 100 fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts