Diplomatu Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 San Fierro Paramedic Department. Cereri rank up. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Informaţii generale: Am facut acest topic deoarece fiind duminica o parte din voi poate sunt plecati cu familia si nu puteti ajunge. Asta nu inseamna ca daca nu veniti la sedinte mereu primiti rank up, va puteti invoi la maxim 2 sedinte intr-o luna. Totodata este destinat persoanelor care au intrati luni/marti/miercuri iar zilele pentru rank up puteau fi mai mari. Nu aveti voie sa faceti cerere rank up inainte de termen. Conditii pentru a primi rank up: - sa aveti timpul necesar pentru a lua rank. - sa nu aveti factionwarn. Informaţii rank-up: - Rank 1 se primeste automat cand intrati intr-o factiune.- Rank 2 se poate primi doar dupa minim o saptamana de la intrarea in factiune + raport de activitate complet.- Rank 3 se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 2 + raporte de activitate pe amandouă săptămâni.- Rank 4 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 3 + raport de activitate complet.- Rank 5 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 4 + raport de activitate complet. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Model de postare: Nick: Rank-ul actual: Cand ai primit ultima data rank?: Cate zile ai in factiune?: Alte precizari: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
mih08ay Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Nick: mih08ay Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank ?: cand am intrat, acum.7 zile Cate zile ai in factiune ? : 7 Alte precizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yugi Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Nick:YugiMoto Rank-ul actual: 4 Cand ai primit ultima data rank?: 26-09-2014. Nu stiu sigur Cate zile ai in factiune?: 44 Alte precizari: :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kauss. Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Nick:Kauss. Rank-ul actual:4 Cand ai primit ultima data rank?:Prin septembrie 30 31 cam asa. Cate zile ai in factiune?: 44 Alte precizari: Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diplomatu Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Nick: mih08ay Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank ?: cand am intrat, acum.7 zile Cate zile ai in factiune ? : 7 Alte precizari: Nick:YugiMoto Rank-ul actual: 4 Cand ai primit ultima data rank?: 26-09-2014. Nu stiu sigur Cate zile ai in factiune?: 44 Alte precizari: :huh: Nick:Kauss. Rank-ul actual:4 Cand ai primit ultima data rank?:Prin septembrie 30 31 cam asa. Cate zile ai in factiune?: 44 Alte precizari: Nu am. Cereri acceptate! Primiti rank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Populin. Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Retrag Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhenomeN. Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Nick:FibraOptica Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank?: La intrarea in factiune (05.10.2014) Cate zile ai in factiune?: 6-7 Alte precizari: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Nick: Miki Rank-ul actual:3 Cand ai primit ultima data rank?: acum doua saptamani Cate zile ai in factiune?: 40 si ceva Alte precizari: Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diplomatu Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Nick: Miki Rank-ul actual:3 Cand ai primit ultima data rank?: acum doua saptamani Cate zile ai in factiune?: 40 si ceva Alte precizari: Multumesc Cerere acceptata! Primesti rank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR.Sham3r Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Nick:AdytzaStan Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Niciodata Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Nu ------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProkiLL Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Nick: xProKiLL Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank?: La intrarea in factiune, pe data de 5.10.2014 Cate zile ai in factiune?: 7 zile. Alte precizari: Peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knifes Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick:Knifes Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Nu am primit rank up deoarece am rank 1. Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentines Badoi Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick:ZuZu_Smith Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Am rank 1. Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zehh. Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick:Zehh. Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Am intrat in factiune pe data de 5.10.2014 Cate zile ai in factiune?: 7 zile. Alte precizari: Vreau sa primesc rank-up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu F. Onea Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick:Claudiu133 Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Când am intrat în facțiune. Cate zile ai in factiune?: 7 zile. Alte precizari: Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyAndy Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick: NFS00 Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank?: Cand am intrat, acum 7 zile. Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Cumpar aligator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipera13 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick:BAM Rank-ul actual:1. Cand ai primit ultima data rank?:Cand am intrat in factiune mai exact duminica trecuta:5.10.2014. Cate zile ai in factiune?: 6-7 zile. Alte precizari: Astazi fac 7 zile, sper sa fie aprobata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Populin. Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick:Populin. Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?: ---- Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Nu am alte precizari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr4zyKill3r Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick: Cr4zyKill3r Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank?: La intrare in factiune ( 05.10.2014 ). Cate zile ai in factiune?: 7. Alte precizari: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonak Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick:Stl3 Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Cand am intrat in factiune. Cate zile ai in factiune?: 7 zile Alte precizari: Sper sa iau rank -up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diplomatu Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 Nick:AdytzaStan Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Niciodata Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Nu ------------------------------ Cerere acceptata! Primesti rank. Nick: xProKiLL Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank?: La intrarea in factiune, pe data de 5.10.2014 Cate zile ai in factiune?: 7 zile. Alte precizari: Peace! Cerere acceptata! Primesti rank Nick:Knifes Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Nu am primit rank up deoarece am rank 1. Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Nu am. Cerere acceptata! Primesti rank. Nick:Zehh. Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Am intrat in factiune pe data de 5.10.2014 Cate zile ai in factiune?: 7 zile. Alte precizari: Vreau sa primesc rank-up. Cerere acceptat! Primesti rank. Nick:Claudiu133 Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Când am intrat în facțiune. Cate zile ai in factiune?: 7 zile. Alte precizari: Mulțumesc. Cerere acceptat! Primesti rank Nick:Stl3 Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Cand am intrat in factiune. Cate zile ai in factiune?: 7 zile Alte precizari: Sper sa iau rank -up Cerere acceptata! Primesti rank. Nick: Cr4zyKill3r Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank?: La intrare in factiune ( 05.10.2014 ). Cate zile ai in factiune?: 7. Alte precizari: Multumesc. Cerere acceptata! Primesti rank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi9002 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick: 3DpD Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?: Nu am primit inca. Cate zile ai in factiune?: Am intrat marti. Alte precizari: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoXeD.IMPARAT Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick: BoXeD Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank?: Cand am intrat in factiune. Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Sper sa iau rank-up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Robert Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nick:RobertWhite Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Acum 7 zile. Cate zile ai in factiune?: Am 7 zile. Alte precizari: Niciuna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diplomatu Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 Nick: BoXeD Rank-ul actual: 1 Cand ai primit ultima data rank?: Cand am intrat in factiune. Cate zile ai in factiune?: 7 Alte precizari: Sper sa iau rank-up! Nick:RobertWhite Rank-ul actual:1 Cand ai primit ultima data rank?:Acum 7 zile. Cate zile ai in factiune?: Am 7 zile. Alte precizari: Niciuna. Cereri acceptate! Primiti rank. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.