alex2014 Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 (edited) Am sters cleo 4.3 si dupa cand sa intru in joc imi apare => http://imgur.com/DAXpTpW Daca cineva mă poate ajuta, i-aş ramane recunoscător. Scuza-ti tropicul, am vrut să scriu nu mi se deschide SA:MP-ul. Edited October 11, 2014 by Alliance Aky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Fl3ex Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Lipseste vorbisfile.dll, nu puteti citi si voi erorile inainte sa sariti cu 'nu-mi merge' ?:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Weakness. Posted October 11, 2014 Solution Share Posted October 11, 2014 Fișierul vorbisfile.dll nu mai este în acel folder. Găsești pe net dacă scrii numele fișierul + download. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomason_ Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Eroare asta o am si eu dar eu daca dau ok mi se deschide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex2014 Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Fișierul vorbisfile.dll nu mai este în acel folder. Găsești pe net dacă scrii numele fișierul + download. :) Unde il bag, in folder-ul principal, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weakness. Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Gribincea Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 Am patit si eu din astea cand imi puneam moduri, doar scoateti tot ce-ti trebuie modurile, ped, hud. etc. Apoi dezinstaleaza jocul si instaleaza-l din nou. Salut Am patit si eu din astea cand imi puneam moduri, doar scoateti tot ce-ti trebuie modurile, ped, hud. etc. Apoi dezinstaleaza jocul si instaleaza-l din nou. Merge 100 % Salut Iata aici ce trebuie sa faci Am patit si eu din astea cand imi puneam moduri, doar scoateti tot ce-ti trebuie modurile, ped, hud. etc. Apoi dezinstaleaza jocul si instaleaza-l din nou. Merge 100 % Salut Iata aici ce trebuie sa faci Am patit si eu din astea cand imi puneam moduri, doar scoateti tot ce-ti trebuie modurile, ped, hud. etc. Apoi dezinstaleaza jocul si instaleaza-l din nou. Merge 100 % Salut Iata aici ce trebuie sa faci Am patit si eu din astea cand imi puneam moduri, doar scoateti tot ce-ti trebuie modurile, ped, hud. etc. Apoi dezinstaleaza jocul si instaleaza-l din nou. Merge 100 % Salut Iata aici ce trebuie sa faci Am patit si eu din astea cand imi puneam moduri, doar scoateti tot ce-ti trebuie modurile, ped, hud. etc. Apoi dezinstaleaza jocul si instaleaza-l din nou. Merge 100 % Am sters cleo 4.3 si dupa cand sa intru in joc imi apare => http://imgur.com/DAXpTpW Daca cineva mă poate ajuta, i-aş ramane recunoscător. Scuza-ti tropicul, am vrut să scriu nu mi se deschide SA:MP-ul. Salut Am patit si eu din astea cand imi puneam moduri, doar scoateti tot ce-ti trebuie modurile, ped, hud. etc. Apoi dezinstaleaza jocul si instaleaza-l din nou. Merge 100 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex2014 Posted October 11, 2014 Author Share Posted October 11, 2014 Da. Imi poti lasa te rog link de dowland, că eu nu gasesc :D Dau +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts