Savage Benqletz Posted October 11, 2014 Share Posted October 11, 2014 - VIATA REALA: Nume:Andrei Bobolete Dumitru Varsta: 16 ani. Biografie(minim 50 de cuvinte):M-am nascut in bucuresti, la maternitatea Giulesti, am fost un copil plin de viata, cum sunt de altfel si acum, am cochetat cu sportul inca de la varste fragede, de la 5-6 ani mergeam la diferite sporturi . Am trecut prin scoala nu degeaba, imi place foarte mult Limba Romana, si sper sa devin un avocat de succes. In prezent sunt in Colegiul Tehnic Costin D. Nenitescu [Liceu] si vreau sa iau examenul maturitatii, mai precis bacul. Domiciliu:Nu inteleg de ce v-ar interesa domiciliul meu. Bucuresti cartier militari, sector 6 preciziei 18, atat zic. Sex [ M / F ]:M - ONLINE: Nick Sa:Mp:Kuram3 Level(minim 10):24 De cat timp joci Sa:Mp?De peste 2-3 ani. Ai avut vreodata ban pe Sa:Mp(Daca da, spune de ce):Pe sa:mp in general? Da pe foarte multe servere de stunt =))). Cat timp te joci Sa:Mp pe zi:4-5 ore. Ce nick-uri ai avut inainte?:N/A Detii 15 puncte premium pentru schimbarea numelui ?:Nu mai e nevoie! - PROGRAME: Stii sa folosesti Photoshop?:Desigur, chiar pot sa ma consider destul de priceput, execut blur-uri bine facute, avatare, semnaturi, logo-uri. Stii sa lucrezi in Sony Vegas?:Nu, am incercat, dar nu-mi place editat-ul. Te pricepi in HTML?:Oarecum, cat de cat, inca mai am de invatat. Ce programe stii sa folosesti?:Photoshop, Movie Maker, 3ds max, txd workshop, etc. - CLAN: De unde ai aflat de acest clan?:Clanul acesta este foarte renumit si serios, l-am remarcat fara sa-mi spuna cineva ceva despre el. Cu ce crezi ca poti sa contribui in acest clan?:Pei, va pot ajuta cu diferite logo-uri pentru clan, diferite sloganuri, avatere etc. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?:Este un clan extraordinar de serios, si cu membri alesi pe spranceana. - CONTACT: ID Yahoo! Messenger:bobo.andrei1999 Skype:bobolete99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts