Alexutzzz_TheNoLmit Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 (edited) Salut BuGGed! Sunt Alexutzzz si din ce am invatat la liceu(sunt in cls. a 9-a), o sa va arat cum se face in C++(Code::Blocks) un calculator care face: suma, diferenta, inmultirea si impartirea unor 2 numere!Am folosit conditionalele "if" si "else" ca sa dea niste rezultate exacte adica:daca bagi doua numere a si b indiferent cum le bagi iti face impartirea si diferenta dintre cel mai mare si cel mai mic. Imagine cu programul in lucru in Code::Blocks: Aici este link-ul cu programul in sine: http://ge.tt/4rGg2N12/v/0 Multumesc pentru atentie si sper ca v-a fost de folos tutorialul si programul! (+1)daca v-a placut! Salut! Astept parerile voastre! Edited October 12, 2014 by Alexutzzz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackEvil Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Tutorial foarte bun, multumim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzzz_TheNoLmit Posted October 12, 2014 Author Share Posted October 12, 2014 Tutorial foarte bun, multumim. Multumesc pt. feedback! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Ai pus variabile fara rost, puteai foarte simplu la cout sa faci ceva de genul: cout<<"Suma numerelor este "<<a+b<<endl; Adica, poti sa scrii direct operatia pe care vrei sa o faci pe cele doua numere, fara sa folosesti o variabila pentru asta, scutesti astfel niste memorie si niste linii de cod inutile. Pentru inceput e bine, felicitari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzzz_TheNoLmit Posted October 13, 2014 Author Share Posted October 13, 2014 Ai pus variabile fara rost, puteai foarte simplu la cout sa faci ceva de genul: cout<<"Suma numerelor este "<<a+b<<endl; Adica, poti sa scrii direct operatia pe care vrei sa o faci pe cele doua numere, fara sa folosesti o variabila pentru asta, scutesti astfel niste memorie si niste linii de cod inutile. Pentru inceput e bine, felicitari. Multumesc! Asa m.a invatat profa, am sa iau in considerare si ce mi.ai spus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dintisor Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Tutorial foarte bun, chiar daca eu la scoala lucrez in Pascal si mi se pare mai usor sa lucrezi in Pascal decat in C++. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzzz_TheNoLmit Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Tutorial foarte bun, chiar daca eu la scoala lucrez in Pascal si mi se pare mai usor sa lucrezi in Pascal decat in C++. Si eu la scoala lucram in Pascal dar am lucrat doar 3 h in el ,inrest pana in a 8a Ne.am jucat CS si SAMP.Pascal Este cam invechit.Cand o sa intrii la liceu o sa faci C++,C,C Sharp(C#), Java, Xhtml, html(astea pt. Site.uri) Multumesc pt feed back ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huanq Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Pentru radical: r1=sqrt(a);printf("\n\nRadical din %d este %.2f",a,r1); r2=sqrt(b);printf("\nRadical din %d este %.2f",b,r2); // Te sfatuiesc sa lucrezi in n++, este mai ok. Proceseaza mai rapid + daca mai folosesti si alte limbaje este extrem de bun. Edited October 14, 2014 by Adsense Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzzz_TheNoLmit Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Pentru radical: r1=sqrt(a);printf("\n\nRadical din %d este %.2f",a,r1); r2=sqrt(b);printf("\nRadical din %d este %.2f",b,r2); // Te sfatuiesc sa lucrezi in n++, este mai ok. Proceseaza mai rapid + daca mai folosesti si alte limbaje este extrem de bun.Asta m.a invatat la scoala in asta programez (nu vr sa imi impui capu cu toate limbajele) oricum o sa ma uit si peste n++ chiar daca n.am auzit in viata mea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huanq Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Asta m.a invatat la scoala in asta programez (nu vr sa imi impui capu cu toate limbajele) oricum o sa ma uit si peste n++ chiar daca n.am auzit in viata mea... http://notepad-plus-plus.org/ Te ajută extrem de mult. Are un design atrăgător și parcă „scrii mai repede” în el (mie așa mi se pare). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzzz_TheNoLmit Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 http://notepad-plus-plus.org/ Te ajută extrem de mult. Are un design atrăgător și parcă „scrii mai repede” în el (mie așa mi se pare). Multumesc mult pt. link, am sa incerc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzzz_TheNoLmit Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 Astept alte pareri! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts