Layzz Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Salut, m-am gândit să postez o țintă, că n-am mai postat de mult un mod.. Ținta este una asemănătoare Counter Strike-ului, într-un fel este doar o cruce. Avem variante pe mai multe culori, dar uitați poză cu ținta mai întâi. Deagle: ~ M4: ~ Download (siteM16). ~Pe alte culori: ; ; ; ; ; Un mic bonus, melodia care o ascult mai des pe la waruri. ~Tutorial instalare - Salvați imaginea pe desktop, după deschideți TXD Workshop -> Open TXD -> HUD.TXD -> SITEM16 -> IMPORT -> Și ținta cu care doriți să jucați (cea de pe destkop). Vă urez succes la war/paintball, cu ele. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpoll12 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 OFF:Tinta Counter Strike ON:Arata misto,dar nu folosesc asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
21ws31 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Frumoasa tinta, felicitari LAYzz. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mekw00rl12 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Tinta frumoasa felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schwepp Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Interesanta tinta, te felicit pentru munca depusa. Nu este pe placul meu, dar fiecare cu gusturile lui. Mult succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1ce Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Neh, nu imi place, folosesc tinta mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand_arm Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Nu pot trage cu ea...sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosso.Cross Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Salut, m-am gândit să postez o țintă, că n-am mai postat de mult un mod.. Ținta este una asemănătoare Counter Strike-ului, într-un fel este doar o cruce. Avem variante pe mai multe culori, dar uitați poză cu ținta mai întâi. Deagle: ~ M4: ~ Download (siteM16). ~Pe alte culori: ; ; ; ; ; Un mic bonus, melodia care o ascult mai des pe la waruri. ~Tutorial instalare - Salvați imaginea pe desktop, după deschideți TXD Workshop -> Open TXD -> HUD.TXD -> SITEM16 -> IMPORT -> Și ținta cu care doriți să jucați (cea de pe destkop). Vă urez succes la war/paintball, cu ele. Frumoasă ținta, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el jefe Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Frumoasă ținta, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proda Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Frmusica tinta, felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowNN. Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 tinta e mai frumoasa decat melodia Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.CRAPY Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Salut, m-am gândit să postez o țintă, că n-am mai postat de mult un mod.. Ținta este una asemănătoare Counter Strike-ului, într-un fel este doar o cruce. Avem variante pe mai multe culori, dar uitați poză cu ținta mai întâi. Deagle: ~ M4: ~ Download (siteM16). ~Pe alte culori: ; ; ; ; ; Un mic bonus, melodia care o ascult mai des pe la waruri. ~Tutorial instalare - Salvați imaginea pe desktop, după deschideți TXD Workshop -> Open TXD -> HUD.TXD -> SITEM16 -> IMPORT -> Și ținta cu care doriți să jucați (cea de pe destkop). Vă urez succes la war/paintball, cu ele. Da-mi si mie ped-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fNk. Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Frumoasa tinta, dai armele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOne Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Salut, m-am gândit să postez o țintă, că n-am mai postat de mult un mod.. Ținta este una asemănătoare Counter Strike-ului, într-un fel este doar o cruce. Avem variante pe mai multe culori, dar uitați poză cu ținta mai întâi. Deagle: ~ M4: ~ Download (siteM16). ~Pe alte culori: ; ; ; ; ; Un mic bonus, melodia care o ascult mai des pe la waruri. ~Tutorial instalare - Salvați imaginea pe desktop, după deschideți TXD Workshop -> Open TXD -> HUD.TXD -> SITEM16 -> IMPORT -> Și ținta cu care doriți să jucați (cea de pe destkop). Vă urez succes la war/paintball, cu ele. Pune link de download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soke Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Frumoase, gg. Dai te rog armele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John. Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 misto tinta , dar nu prea :( +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rays BAWS Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 f@in vin tot jm3ch3rii sa comenteze ca nu e buna tinta dar ei se lovesc singuri cand dau cu deagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
fNk. Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Salut, m-am gândit să postez o țintă, că n-am mai postat de mult un mod.. Ținta este una asemănătoare Counter Strike-ului, într-un fel este doar o cruce. Avem variante pe mai multe culori, dar uitați poză cu ținta mai întâi. Deagle: ~ M4: ~ Download (siteM16). ~Pe alte culori: ; ; ; ; ; Un mic bonus, melodia care o ascult mai des pe la waruri. ~Tutorial instalare - Salvați imaginea pe desktop, după deschideți TXD Workshop -> Open TXD -> HUD.TXD -> SITEM16 -> IMPORT -> Și ținta cu care doriți să jucați (cea de pe destkop). Vă urez succes la war/paintball, cu ele. Dai armele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 mă gândesc dacă dau armele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seBinho.666 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Dai armele? Frumoase, gg. Dai te rog armele? Frumoasa tinta, dai armele? Astea sunt armele. CLICK PENTRU DOWNLOAD Astept +1 Edited October 14, 2014 by seBinHo.mirif1K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 Astea sunt armele. CLICK PENTRU DOWNLOAD nu sunt toate armele.. mi-am editat și pe m4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Frumoasă ținta, felicitări. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
seBinho.666 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) Atunci astea sunt. https://www.sendspace.com/file/f35pov Edited October 14, 2014 by seBinHo.mirif1K Link to comment Share on other sites More sharing options...
TnaseMihai Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Nu imi place tinta dar armele tale le folosesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexx1. Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 +1 Frumoasa tinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts