teo583 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Salut. Mi-am achizitionat acum 2 luni un PS3 super slim de 500gb. (ultimul model). Acum as vrea sa il vand, dar nu stiu cu ce pret. Mai am jocurile GTA 5 si Watch Dogs. La ce pret sa il pun? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_ Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Salut. Mi-am achizitionat acum 2 luni un PS3 super slim de 500gb. (ultimul model). Acum as vrea sa il vand, dar nu stiu cu ce pret. Mai am jocurile GTA 5 si Watch Dogs. La ce pret sa il pun?[/size] Ai putea incerca sa il pui pe olx cu 900 ron, e un pret corect, eu in iunie am dat Xbox 360 slim 250GB, cu GTA 5, Forza 4, Forza Horizon, GTA 4 si Saints Row: The Third cu 750 lei, si avea si el doar 8 luni. E o parere personala, tu poti pune cu cat vrei! Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TnaseMihai Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Punel pe un site de vánzári si pune 900 ron neg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow_ Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 600 lei maxim e unu am Nintendo wii e cea mai bun consola de jocuri, merge sa intri si pe net cu el merge sa stai pe facebook si are telecomanda cu senzori fara fir si cum misc asa se misca sageata pe ecran ca la mouse, am si accesori la el si m-am uitat pe net a meu costa 800 ron.. deci al tau ar trebui sa fie 600. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts