Popular Post KONi Posted October 15, 2014 Popular Post Share Posted October 15, 2014 (edited) Am vazut ca majoritatea playerilor sunt in cautare de acest python.ifp, pentru ca nu mergea link-ul de download postat de Justinz0r[], m-am gandit sa vi-l prezint in exclusivitate eu.Video: Link de download:http://www.fileshare.ro/e30932195Pont: Fisierul weapon.dat il copiati in folder-ul Data din Gta San Andreas.Ped.ifp il copiati in folder-ul Anim din Gta San Andreas.Tot ce e in GTA3.IMG introduceti cu ajutorul programului Spark sau Alci`s Img Editor.Si cel mai important nu uitati de +1! Edited October 15, 2014 by mag1K. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoReX Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Python slab Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 Python slab Parerea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedyGonzales Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Misto Video. HOREX are dreptate. Cam slabut. Eu am Phyton din GTA 5. L-am cumparat cu 16 Euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 15, 2014 Author Share Posted October 15, 2014 (edited) Misto Video. HOREX are dreptate. Cam slabut. Eu am Phyton din GTA 5. L-am cumparat cu 16 Euro. Bravo P.S: Vad deja 5 download-uri! Edited October 15, 2014 by mag1K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R O B E R T Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Poti sa imi dai si mie sunetele alea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueboy26 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Mișto, e pentru slabi doar că na, e bun. +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deagle.Oficial Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Vad tot felul de comentarii: " Slab " ; " Pentru nabi " ; " Pentru cei care nu stiu sa traga " etc. Eu am auzit ca phytonul te ajuta sa tragi mai bine, sa faci run mai bine, sa schimbi arma mai repede. De ce este pentru slabi daca te ajuta sa tragi mai bine? Toti cautam o modalitate de a trage mai bine.. ne bagam tinte, efecte, moduri de arme ptr. a ne face treaba mai usoara la war. Deci, daca phytonul te ajuta sa faci run mai bine atunci cand schimbi armele de ce spuneti ca e pentru slabi? Ok, lasati sa foloseasca slabii phytonul si stati voi asa default si cand va omoara cineva sa spuneti " lasa phytonul ". Cred ca ati inteles mesajul. Phytonul nu este pentru slabi ci este pentru cei care vor sa traga mai bine la war si pentru duele 1 vs 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEiTH Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Am vazut ca majoritatea playerilor sunt in cautare de acest python.ifp, pentru ca nu mergea link-ul de download postat de Justinz0r[], m-am gandit sa vi-l prezint in exclusivitate eu. Video: Link de download:http://www.fileshare.ro/e30932195 Pont: Fisierul weapon.dat il copiati in folder-ul Data din Gta San Andreas. Ped.ifp il copiati in folder-ul Anim din Gta San Andreas. Tot ce e in GTA3.IMG introduceti cu ajutorul programului Spark sau Alci`s Img Editor. Si cel mai important nu uitati de +1! vreau si eu armele Link to comment Share on other sites More sharing options...
k0PeR. Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) Am vazut ca majoritatea playerilor sunt in cautare de acest python.ifp, pentru ca nu mergea link-ul de download postat de Justinz0r[], m-am gandit sa vi-l prezint in exclusivitate eu. Video: Link de download:http://www.fileshare.ro/e30932195 Pont: Fisierul weapon.dat il copiati in folder-ul Data din Gta San Andreas. Ped.ifp il copiati in folder-ul Anim din Gta San Andreas. Tot ce e in GTA3.IMG introduceti cu ajutorul programului Spark sau Alci`s Img Editor. Si cel mai important nu uitati de +1! OFF : Daca imi dai suntele si armele, ai +1. ON : Fain pythonul :) cred o ca sa-l iau si eu. Edited October 16, 2014 by k0PeR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Poti sa imi dai si mie sunetele alea? http://www.fileshare.ro/e30934527 +1! OFF : Daca imi dai suntele si armele, ai +1. ON : Fain pythonul :) cred o ca sa-l iau si eu. http://www.fileshare.ro/e30934518 -Arme. http://www.fileshare.ro/e30934527 -Sunete. Astept +1! vreau si eu armele http://www.fileshare.ro/e30934518 +1! Vad tot felul de comentarii: " Slab " ; " Pentru nabi " ; " Pentru cei care nu stiu sa traga " etc. Eu am auzit ca phytonul te ajuta sa tragi mai bine, sa faci run mai bine, sa schimbi arma mai repede. De ce este pentru slabi daca te ajuta sa tragi mai bine? Toti cautam o modalitate de a trage mai bine.. ne bagam tinte, efecte, moduri de arme ptr. a ne face treaba mai usoara la war. Deci, daca phytonul te ajuta sa faci run mai bine atunci cand schimbi armele de ce spuneti ca e pentru slabi? Ok, lasati sa foloseasca slabii phytonul si stati voi asa default si cand va omoara cineva sa spuneti " lasa phytonul ". Cred ca ati inteles mesajul. Phytonul nu este pentru slabi ci este pentru cei care vor sa traga mai bine la war si pentru duele 1 vs 1. Corect! Mișto, e pentru slabi doar că na, e bun. +1. Si tu esti bun de rupi, nu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudor.69 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Phyton este legal pentru mafii? Si unde se pune? In folderul principal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiq Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 @@Deagle, și de faptul că iese mai repede din stun / nu ia stun, ce părere ai? Dacă ești bun, nu ai nevoie, simplu. Riști aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuli. Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Eu nu folosesc python si este o porcarie. E ceva in plus si fara rost pentru SA:MP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seBinho.666 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Vad tot felul de comentarii: " Slab " ; " Pentru nabi " ; " Pentru cei care nu stiu sa traga " etc. Eu am auzit ca phytonul te ajuta sa tragi mai bine, sa faci run mai bine, sa schimbi arma mai repede. De ce este pentru slabi daca te ajuta sa tragi mai bine? Toti cautam o modalitate de a trage mai bine.. ne bagam tinte, efecte, moduri de arme ptr. a ne face treaba mai usoara la war. Deci, daca phytonul te ajuta sa faci run mai bine atunci cand schimbi armele de ce spuneti ca e pentru slabi? Ok, lasati sa foloseasca slabii phytonul si stati voi asa default si cand va omoara cineva sa spuneti " lasa phytonul ". Cred ca ati inteles mesajul. Phytonul nu este pentru slabi ci este pentru cei care vor sa traga mai bine la war si pentru duele 1 vs 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 (edited) Phyton este legal pentru mafii? Si unde se pune? In folderul principal? Am precizat modul de instalare si Da, e legal @@Deagle, și de faptul că iese mai repede din stun / nu ia stun, ce părere ai? Dacă ești bun, nu ai nevoie, simplu. Riști aiurea. Gresesti, ia stun, ped.ifp-ul lui nu ia stun. Eu nu folosesc python si este o porcarie. E ceva in plus si fara rost pentru SA:MP. Da, e al doilea mod de a spune ca nu stii sa il bagi. sal00th Edited October 16, 2014 by mag1K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrEeRuNiNnG Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Vad tot felul de comentarii: " Slab " ; " Pentru nabi " ; " Pentru cei care nu stiu sa traga " etc. Eu am auzit ca phytonul te ajuta sa tragi mai bine, sa faci run mai bine, sa schimbi arma mai repede. De ce este pentru slabi daca te ajuta sa tragi mai bine? Toti cautam o modalitate de a trage mai bine.. ne bagam tinte, efecte, moduri de arme ptr. a ne face treaba mai usoara la war. Deci, daca phytonul te ajuta sa faci run mai bine atunci cand schimbi armele de ce spuneti ca e pentru slabi? Ok, lasati sa foloseasca slabii phytonul si stati voi asa default si cand va omoara cineva sa spuneti " lasa phytonul ". Cred ca ati inteles mesajul. Phytonul nu este pentru slabi ci este pentru cei care vor sa traga mai bine la war si pentru duele 1 vs 1. Nu, pythonul este pentru cei INAPTI care nu stiu sa joace fara o modalitate de a ii ajuta ceva. Concluzia ? Python de slabi, inapti care nu pot juca fara el si asa sa faca si ei un amarat de kill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 (edited) Nu, pythonul este pentru cei INAPTI care nu stiu sa joace fara o modalitate de a ii ajuta ceva. Concluzia ? Python de slabi, inapti care nu pot juca fara el si asa sa faca si ei un amarat de kill. Concluzia?! Esti un nab care nu stie sa aprecieze nimic, ti-a cerut cineva parearea ta? Hmmm, daca imi aduc bine aminte ai luat ban odata pentru cheats. Edited October 16, 2014 by mag1K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blueboy26 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Magik, e pentru prafanogi. Eu folosesc în mâna dreaptă că arată mai bine, ești nob rău. +1 lui FreeRunning. Tu mare bun ești cu Python :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiq Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 @, ce spui tu? Pythonu e ăla care nu ia stun. Mai de mult, am dat de Justinian în joc, și l-am întrebat de ce ped-ul are câteva buguri, și a spus că a greșit nu știu ce căcat la el, la ped e bug-ul când dă mașina în tine și rămâi jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Magik, e pentru prafanogi. Eu folosesc în mâna dreaptă că arată mai bine, ești nob rău. +1 lui FreeRunning. Tu mare bun ești cu Python :| Of doamne, esti smecher pe forum, in game te caci in pantaloni cand ma vezi la paint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soke Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Nu vreau sa fiu rautacios. Dar daca esti bun joci doar cu tinta si arme. Un exemplu: Alexander a luat 69+ besturi si a jucat cu python normal, trebuie sa ai o strategie bine pusa la punct si oleaca de skill si esti de neoprit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Nu vreau sa fiu rautacios. Dar daca esti bun joci doar cu tinta si arme. Un exemplu: Alexander a luat 69+ besturi si a jucat cu python normal, trebuie sa ai o strategie bine pusa la punct si oleaca de skill si esti de neoprit. Ba, nu ajuta atat de mult acest python... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Settings. Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andw. Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 GG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts