Popular Post RazZz. Posted October 16, 2014 Popular Post Share Posted October 16, 2014 Salut. Am primit vreo 5-6 PM'uri cu intrebari legate de acest logo. Asa ca, in loc sa mai trimiteti PM-uri sau sa faceti cereri, incercati sa va faceti chiar voi dupa acest tutorial. Tutorialul contine orice informatie de care este nevoie. https://www.youtube.com/watch?v=y6bhkhAnsgI Outcome: 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xAnonim Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 +1 te dreq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawren Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Multumesc mult pentru tutorial. Ai +1 si te asteptam cu cat mai multe tutoriale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Multumesc mult pentru tutorial. Ai +1 si te asteptam cu cat mai multe tutoriale! Multumesc. Voi mai face in curand tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_ Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Super tare, +1 cand pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlesaFCP Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Bun tutorial, bravo. In loc de Brush, mergea si un Linear Shape cu Radial Blur, s-ar fi vazut mai slim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 (edited) Bun tutorial, bravo. In loc de Brush, mergea si un Linear Shape cu Radial Blur, s-ar fi vazut mai slim. Nu prea imi place cu Linear Shape, prefer Brushul. Fiecare cu gusturile lui. Mersi pentru apreciere :o3 Edited October 16, 2014 by Allonzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seBinho.666 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 @, Nu am nici PhotoShop ... Daca mi-ai face una cu skin-ul lui Sweet cu BocK.mirif1K Grove Street iti dau +2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 (edited) @, Nu am nici PhotoShop ... Daca mi-ai face una cu skin-ul lui Sweet cu BocK.mirif1K Grove Street iti dau +2. @seBinHo.mirif1K Edited October 16, 2014 by Allonzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Multumesc. Voi mai face in curand tutoriale. Cum editezi acolo culoarea la Taxi Los Santos, ce comanda folosesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Cum editezi acolo culoarea la Taxi Los Santos, ce comanda folosesti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Ai un mare +1, mersi pentru ajutor, dar nu vad sensul la crearea noilor layere Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Ai un mare +1, mersi pentru ajutor, dar nu vad sensul la crearea noilor layere Daca nu creezi mai multe layere e harababura. De exemplu, in loc de 3 layere ai doar unul si in acest layer ai 3 texte. Daca muti un text, se vor muta si celelalte 2, de asta se pun maim ulte layere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Daca nu creezi mai multe layere e harababura. De exemplu, in loc de 3 layere ai doar unul si in acest layer ai 3 texte. Daca muti un text, se vor muta si celelalte 2, de asta se pun maim ulte layere. Cand inserezi un text te creeaza automat un layer Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Cand inserezi un text te creeaza automat un layer Si asta se numeste Layer :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONi Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Nu-i layer, dar se modifica aparte, nu impreuna, asta am avut in vedere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusher Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 In primul rand iti multumesc ca-mi faci reclama :)). E reusit tutorialul, ai +1 dar era mai usor sa-l decupezi din prima cu rectangular tool..In fine, e ok si asa. Felicitari! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crowley. Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Felicitari! Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaskowski Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Salut. Am primit vreo 5-6 PM'uri cu intrebari legate de acest logo. Asa ca, in loc sa mai trimiteti PM-uri sau sa faceti cereri, incercati sa va faceti chiar voi dupa acest tutorial. Tutorialul contine orice informatie de care este nevoie. https://www.youtube.com/watch?v=y6bhkhAnsgI Outcome: Salut, si eu fac dastea, dar eu nu fac si ala negru pe la font......eu am doar skin-ul....oricum daca esti incepator gg, am vazut ca ai luat din tutorial, sper sa coar 1 ti-a folosit dupa te-ai invatat singur :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Salut, si eu fac dastea, dar eu nu fac si ala negru pe la font......eu am doar skin-ul....oricum daca esti incepator gg, am vazut ca ai luat din tutorial, sper sa coar 1 ti-a folosit dupa te-ai invatat singur :D M-a invatat un prieten, nu am vizionat tutoriale. Nu le fac transparente ca iese asa: http://i.imgur.com/33TPYV1.png . De asta le adaug eu acel negru (1a1a1a ; culoarea forumului). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaskowski Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 M-a invatat un prieten, nu am vizionat tutoriale. Nu le fac transparente ca iese asa: http://i.imgur.com/33TPYV1.png . De asta le adaug eu acel negru (1a1a1a ; culoarea forumului). Nu este adevarat...nu iei ca-n poza ce mi-ai pus-o, ci ies misto......cand am timp fac unu sa vezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazZz. Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 Nu este adevarat...nu iei ca-n poza ce mi-ai pus-o, ci ies misto......cand am timp fac unu sa vezi. Depinde si cum faci, fiecare are stilul lui. Eu am incercat sa fac unul transparent si mi-a iesit exact ca in poza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAFFREY Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Multumim frumos, ai un mare +1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruiz Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 @Allonzo, Foarte frumos, ți-am dat +1. Dacă ai putea să-mi faci unul și mie o să-ți mai dau +2 când pot la alte postari ca la asta ti-am dat deja. Să fie cu skin-ul de la Taxi (același pe care l-ai folosit tu în video) și să scrie Ruiz iar sub nume Taxi Las Venturas. Te rog mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts