Jump to content

[Tutorial] Logo cu skin.

RazZz.
 Share

Recommended Posts

Bun tutorial, bravo.

In loc de Brush, mergea si un Linear Shape cu Radial Blur, s-ar fi vazut mai slim.

Nu prea imi place cu Linear Shape, prefer Brushul. Fiecare cu gusturile lui.

Mersi pentru apreciere :o3

Edited by Allonzo

Ai un mare +1, mersi pentru ajutor, dar nu vad sensul la crearea noilor layere

Daca nu creezi mai multe layere e harababura. De exemplu, in loc de 3 layere ai doar unul si in acest layer ai 3 texte. Daca muti un text, se vor muta si celelalte 2, de asta se pun maim ulte layere.

Daca nu creezi mai multe layere e harababura. De exemplu, in loc de 3 layere ai doar unul si in acest layer ai 3 texte. Daca muti un text, se vor muta si celelalte 2, de asta se pun maim ulte layere.

Cand inserezi un text te creeaza automat un layer AVNF5WO.png

• 2 weeks later...

Salut.

Am primit vreo 5-6 PM'uri cu intrebari legate de acest logo.

Asa ca, in loc sa mai trimiteti PM-uri sau sa faceti cereri, incercati sa va faceti chiar voi dupa acest tutorial.

Tutorialul contine orice informatie de care este nevoie.

https://www.youtube.com/watch?v=y6bhkhAnsgI

Outcome: JIi0Rrm.jpg

Salut, si eu fac dastea, dar eu nu fac si ala negru pe la font......eu am doar skin-ul....oricum daca esti incepator gg, am vazut ca ai luat din tutorial, sper sa coar 1 ti-a folosit dupa te-ai invatat singur :D

Salut, si eu fac dastea, dar eu nu fac si ala negru pe la font......eu am doar skin-ul....oricum daca esti incepator gg, am vazut ca ai luat din tutorial, sper sa coar 1 ti-a folosit dupa te-ai invatat singur :D

M-a invatat un prieten, nu am vizionat tutoriale.

Nu le fac transparente ca iese asa: http://i.imgur.com/33TPYV1.png .

De asta le adaug eu acel negru (1a1a1a ; culoarea forumului).

Nu este adevarat...nu iei ca-n poza ce mi-ai pus-o, ci ies misto......cand am timp fac unu sa vezi.

Depinde si cum faci, fiecare are stilul lui.

Eu am incercat sa fac unul transparent si mi-a iesit exact ca in poza.

@Allonzo,

Foarte frumos, ți-am dat +1.

Dacă ai putea să-mi faci unul și mie o să-ți mai dau +2 când pot la alte postari ca la asta ti-am dat deja. Să fie cu skin-ul de la Taxi (același pe care l-ai folosit tu în video) și să scrie Ruiz iar sub nume Taxi Las Venturas. Te rog mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.