Jump to content

Deschidem San Fierro sau nu?

bogdynodye

Deschidem San Fierro sau nu?  

94 members have voted

1. 1. Ai vrea sa se deschida San Fierro sau nu?

• Da.
    • Nu stiu / mai bine in viitorul apropiat.
    • Nu / este o idee proasta.

Recommended Posts

Pe parcurs ce serverul a crescut odata cu el a crescut si interesul playerilor asupra orasului San Fierro, despre deschiderea lui si despre cum am putea "avea mai mult loc" odata cu acesta. Ideea pare buna, dar poate sa nu fie chiar asa atunci cand e pusa in practica.

Poze cu San Fierro: http://gta.wikia.com/San_Fierro?file=ChinatownSF.jpg

San Fierro este un oras "rupt" de Las Venturas si Los Santos pentru ca este la o distanta destul de mare fata de celelalte doua, situat prin apropierea muntelui Chilliad, fiind un oras destul de mic in comparatie cu Los Santos, care este de departe cel mai populat oras de pe server.

De ce sa votezi pentru deschiderea San Fierro-ului?

-un oras nou. Orice noutate e binevenita.
-se stie faptul ca strazile din San Fierro sunt unice, sunt excelente pentru masinile de viteza / runneri / s.a.m.d.
-este un oras frumos, un oras in care faci cu drag "role-play".

-posteaza in acest topic daca ai mai multe motive pentru care merita deschiderea San Fierro-ului.

Acest sondaj este doar pentru simpla curiozitate.
Ganditi-va de doua ori inainte de a vota, ar putea conta foarte mult acest sondaj, sau ar putea sa nu conteze deloc. 

Copy / Paste de la Tibi. San Fierro n-o sa fie deschis pe serverul red, momentan nu ne permite numarul de playeri. 

off: Copy/paste de la Tibi.

on:Ar merge sa se deschida SF.

Da, am luat din topicul facut de Tibi, am zis ca daca tot este un topic facut acolo de catre un admin pe acest model sa-l postez si aici, serverul red are destui playeri pentru orasul San Fierro, pe serverul blue San Fierro a fost deschis cam pe la Craciun, nu cred ca strica un topic ca acesta.

Da, am luat din topicul facut de Tibi, am zis ca daca tot este un topic facut acolo de catre un admin pe acest model sa-l postez si aici, serverul red are destui playeri pentru orasul San Fierro, pe serverul blue San Fierro a fost deschis cam pe la Craciun, nu cred ca strica un topic ca acesta.

Dupa parerea mea, San Fierro o sa fie deschis cand buGGed o sa aniverseze 2 ani de la infiintare. Adica, intr-o luna fix.

Ar fii frumos, daca s-ar deschide San Fierro.

Si eu cred la fel.

Dupa parerea mea, San Fierro o sa fie deschis cand buGGed o sa aniverseze 2 ani de la infiintare. Adica, intr-o luna fix.

Posibil sa ai dreptate, posibil sa fie deschis pe aceasi data cand a fost deschis si pe serverul blue.

Asteptati, se va deschide cand va fii nevoie oricum nu decideti voi asta ci Shad0w

Stiu, crede-ma ca nu am facut acest topic pentru a decide eu, vreau doar sa vad cine vrea sa fie deschis San Fierro si cine nu vrea, probabil Shad0w va tine cont si de acest topic.

Parerea mea este urmatoarea.. Toti sunt disperati sa se deschida SF-u doar ca sa isi poata cumpara bizz/case la un pret de nimic, nu neaparat pentru frumusetea orasului.. Intr-adevar SF-ul este foarte frumos, are niste strazi superbe si multe altele, dar nu le pasa celorlalti de asta.. doar de bizz-uri/case ieftine..

Parerea mea este urmatoarea.. Toti sunt disperati sa se deschida SF-u doar ca sa isi poata cumpara bizz/case la un pret de nimic, nu neaparat pentru frumusetea orasului.. Intr-adevar SF-ul este foarte frumos, are niste strazi superbe si multe altele, dar nu le pasa celorlalti de asta.. doar de bizz-uri/case ieftine..

San Fiero nu se v-a deschide prea curand. De ce? Deoarece ziua sunt aproximativ 200-400 playeri, iar abea seara doar 30minute serverul este 650-700/700. San Fiero se v-a deschide cel mai probabil cand vor fi 700 de playeri constant!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.