bogdynodye Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Pe parcurs ce serverul a crescut odata cu el a crescut si interesul playerilor asupra orasului San Fierro, despre deschiderea lui si despre cum am putea "avea mai mult loc" odata cu acesta. Ideea pare buna, dar poate sa nu fie chiar asa atunci cand e pusa in practica. Poze cu San Fierro: http://gta.wikia.com/San_Fierro?file=ChinatownSF.jpg San Fierro este un oras "rupt" de Las Venturas si Los Santos pentru ca este la o distanta destul de mare fata de celelalte doua, situat prin apropierea muntelui Chilliad, fiind un oras destul de mic in comparatie cu Los Santos, care este de departe cel mai populat oras de pe server. De ce sa votezi pentru deschiderea San Fierro-ului? -un oras nou. Orice noutate e binevenita.-se stie faptul ca strazile din San Fierro sunt unice, sunt excelente pentru masinile de viteza / runneri / s.a.m.d.-este un oras frumos, un oras in care faci cu drag "role-play". -posteaza in acest topic daca ai mai multe motive pentru care merita deschiderea San Fierro-ului. Acest sondaj este doar pentru simpla curiozitate.Ganditi-va de doua ori inainte de a vota, ar putea conta foarte mult acest sondaj, sau ar putea sa nu conteze deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fit Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Copy / Paste de la Tibi. San Fierro n-o sa fie deschis pe serverul red, momentan nu ne permite numarul de playeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM.CRAPY Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 off: Copy/paste de la Tibi. on:Ar merge sa se deschida SF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdynodye Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Copy / Paste de la Tibi. San Fierro n-o sa fie deschis pe serverul red, momentan nu ne permite numarul de playeri. off: Copy/paste de la Tibi. on:Ar merge sa se deschida SF. Da, am luat din topicul facut de Tibi, am zis ca daca tot este un topic facut acolo de catre un admin pe acest model sa-l postez si aici, serverul red are destui playeri pentru orasul San Fierro, pe serverul blue San Fierro a fost deschis cam pe la Craciun, nu cred ca strica un topic ca acesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Ar fii frumos, daca s-ar deschide San Fierro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fit Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Da, am luat din topicul facut de Tibi, am zis ca daca tot este un topic facut acolo de catre un admin pe acest model sa-l postez si aici, serverul red are destui playeri pentru orasul San Fierro, pe serverul blue San Fierro a fost deschis cam pe la Craciun, nu cred ca strica un topic ca acesta. Dupa parerea mea, San Fierro o sa fie deschis cand buGGed o sa aniverseze 2 ani de la infiintare. Adica, intr-o luna fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdynodye Posted October 16, 2014 Author Share Posted October 16, 2014 Ar fii frumos, daca s-ar deschide San Fierro. Si eu cred la fel. Dupa parerea mea, San Fierro o sa fie deschis cand buGGed o sa aniverseze 2 ani de la infiintare. Adica, intr-o luna fix. Posibil sa ai dreptate, posibil sa fie deschis pe aceasi data cand a fost deschis si pe serverul blue. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Lazu Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 vreau SF!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
seBinho.666 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 vreau SF!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoDcKa Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 vreau SF!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warwick.. Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Dupa parerea mea, San Fierro o sa fie deschis cand buGGed o sa aniverseze 2 ani de la infiintare. Adica, intr-o luna fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W H I S K Y Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 SF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njuno_Mke Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Eu sunt pro, poate se adauga și ceva job-uri noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shifty Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Poll-ul respectiv nu inseamna nimic. Au votat aproape 30 din... cateva sute care joaca pe red. Si chiar daca ar fi sa se deschida, se va popula greu, foarte greu. Pana nu atingem 800-900 constant nu are rost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mont3Kill2 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 As spune ca mai bine in viitor sa se deschida. Adica dupa craciun/ in ianuarie 2015.. sa se mai populeze si servar-ul, sa aiba ocazia toti sa isi cumpere o casa / bizz ( mai bun / mai slabut ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali xD Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Eu cred că ar trebui deschis și San Fierro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexxx16 Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Asteptati, se va deschide cand va fii nevoie oricum nu decideti voi asta ci Shad0w Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdynodye Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 Asteptati, se va deschide cand va fii nevoie oricum nu decideti voi asta ci Shad0w Stiu, crede-ma ca nu am facut acest topic pentru a decide eu, vreau doar sa vad cine vrea sa fie deschis San Fierro si cine nu vrea, probabil Shad0w va tine cont si de acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Count Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Ar fii frumos, daca s-ar deschide San Fierro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apple.Black Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Ar fi frumos de craciun sa-l deschida.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Kojocaru Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Parerea mea este urmatoarea.. Toti sunt disperati sa se deschida SF-u doar ca sa isi poata cumpara bizz/case la un pret de nimic, nu neaparat pentru frumusetea orasului.. Intr-adevar SF-ul este foarte frumos, are niste strazi superbe si multe altele, dar nu le pasa celorlalti de asta.. doar de bizz-uri/case ieftine.. Parerea mea este urmatoarea.. Toti sunt disperati sa se deschida SF-u doar ca sa isi poata cumpara bizz/case la un pret de nimic, nu neaparat pentru frumusetea orasului.. Intr-adevar SF-ul este foarte frumos, are niste strazi superbe si multe altele, dar nu le pasa celorlalti de asta.. doar de bizz-uri/case ieftine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusttDexter Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Pro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DALyw0w Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 San Fiero nu se v-a deschide prea curand. De ce? Deoarece ziua sunt aproximativ 200-400 playeri, iar abea seara doar 30minute serverul este 650-700/700. San Fiero se v-a deschide cel mai probabil cand vor fi 700 de playeri constant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baNaNa. Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 Ar fii tare sa fie si SF .. sunt prea aglomerate lv/ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitiq Posted October 21, 2014 Share Posted October 21, 2014 Deageaba faci asta, nu se uită nimeni, shad0w deschide SF când vrea el, nu când face o săgeată topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.