CristianoR Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 (edited) Daca doriti sa apartineti clanului nostru, All-Seven (.007) trebuie sa aveti minim level 10 si 75 de ore jucate. Va trebui sa intocmiti o aplicatie dupa modelul ce este scris ceva mai jos. Vom tine cont si de parerile celorlalti membrii care deja apartin clanului nostru. Va astept cu bratele deschise sa veniti, cer foarte multa seriozitate. Cine scrie minciuni in aplicatie nu va fi invitat / sau daca deja a intrat, va fi dat afara. MODEL DE APLICATIE Nickname: Nume real: Poza /stats: Varsta reala: Cea mai mare realizare pe server: Ore acordate zilnic pe server: De ce crezi ca poti apartine clanului All-Seven (.007) (minim 25 cuvinte): In ce clanuri ai mai fost? De ce nu ai ramas in unul dintre acelea?: Ai prieteni care sunt deja in clanul acesta? Cine sunt acestia?: Crezi ca esti serios si capabil sa fii in acest clan?: Esti constient ca daca parasesti clanul o data, a doua oara nu vei mai avea sansa sa intrii?: Alte precizari: P.S. Cine nu face aplicatie dupa modelul dat nu va fi acceptat! Cititi cu atentie ce scrie deasupra modelului de aplicatie, inclusiv regulamentul clanului nostru. Edited January 3, 2015 by Ronaldo.007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snak3.samp Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) Nickname:Sn4ke Nume real:Ionut Varsta reala: 18 Cea mai mare realizare pe server:Prima masina (Bobcat) Ore acordate zilnic pe server:2-3 De ce crezi ca poti apartine clanului All-Seven (.007) (minim 25 cuvinte):In primul rand imi place tag-ul, membrii clanului sunt activi si seriosi, imi place ca nu se fac discriminari intre membri cum fac alte clanuri. In ce clanuri ai mai fost? De ce nu ai ramas in unul dintre acelea?:In mai multe, nu le mai stiu numarul, motivul... am zis si mai sus. Ai prieteni care sunt deja in clanul acesta? Cine sunt acestia?:Inca nu am apucat sa-i cunosc. Crezi ca esti serios si capabil sa fii in acest clan?:Da Esti constient ca daca parasesti clanul o data, a doua oara nu vei mai avea sansa sa intrii?:Da Alte precizari:Capul sus! Edited January 3, 2015 by Ronaldo.007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianoR Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 Sn4ke - Acceptat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiLLBUR.13 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Nickname: WiLLBUR Nume real: Alex Varsta reala: 16 Cea mai mare realizare pe server: - Ore acordate zilnic pe server: 6-8 De ce crezi ca poti apartine clanului All-Seven (.007) (minim 25 cuvinte): Pot apartine clanului All-Seven (.007) deoarece ma descurc si am caracter. Sunt diferentiat de multi altii. In ce clanuri ai mai fost? De ce nu ai ramas in unul dintre acelea?: - Ai prieteni care sunt deja in clanul acesta? Cine sunt acestia?: - Crezi ca esti serios si capabil sa fii in acest clan?: Desigur. Esti constient ca daca parasesti clanul o data, a doua oara nu vei mai avea sansa sa intrii?: Da. Alte precizari: - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianoR Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 WiLLBUR - Acceptat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZpRed. Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Nickname: sMyLLe[]. Nume real: Cristi Poza /stats: http://imgur.com/FwOKwVQ Varsta reala: 15 ani. Cea mai mare realizare pe server: Pe serverul RED.BUGGED.RO nu am nici o realizare, insa pe BLUE.BUGGED.RO eu zic ca cea mai mare realizare a mea este ca sunt rank 5 in Taxi LS si am aproape 80 de zile in aceasta factiune. Ore acordate zilnic pe server: 4-5 deoarece sunt de dupa-amiaza la scoala. De ce crezi ca poti apartine clanului All-Seven (.007) (minim 25 cuvinte): Eu cred ca pot apartine clanului All-Seven (.007) deoarece am experienta in clan-uri, stiu sa ma comport exemplar. Pe Blue.bugged.ro am fost chiar rank 6 intr-un clan (Aqua - Tag. Aq.) cu numele ZpRed, puteti vedea si pe forum si pe panel, in acel clan au fost si lideri, co-lideri, helperi si chiar admini. In ce clanuri ai mai fost? De ce nu ai ramas in unul dintre acelea?: - Ai prieteni care sunt deja in clanul acesta? Cine sunt acestia?: Da am, singurul meu prieten este Andreias.007. Crezi ca esti serios si capabil sa fii in acest clan?: Desigur. Esti constient ca daca parasesti clanul o data, a doua oara nu vei mai avea sansa sa intrii?: Da. Alte precizari: Stiu ca am doar level 2 si joc de ieri, dar am experienta in clan-uri (cum am precizat si mai sus) si stiu sa ma comport exemplar si pot face clanul sa ajunga cat mai sus. Sper sa imi dati o sansa si sper ca voi fi acceptat. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The St3 Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 (edited) Nickname: RybaK Nume real: Bogdan Poza /stats: (semnatura) Varsta reala: 18 Cea mai mare realizare pe server: Sa fiu in clanul All-Seven , sa am masina personala x2 hidde si cont premium Ore acordate zilnic pe server: 7-8 De ce crezi ca poti apartine clanului All-Seven (.007) (minim 25 cuvinte): Pentru ca : 1.Imi place organizarea clanului 2.Imi plac membrii 3.Imi place tagul 4. Imi place HQ-ul. In ce clanuri ai mai fost? De ce nu ai ramas in unul dintre acelea?: Clanurile sunt la semnatura. Nu am ramas pentru ca liderii erau incompetenti de a conduce un clan Ai prieteni care sunt deja in clanul acesta? Cine sunt acestia?: Nu inca Crezi ca esti serios si capabil sa fii in acest clan?:Da Esti constient ca daca parasesti clanul o data, a doua oara nu vei mai avea sansa sa intrii?:Da Alte precizari: Nu am. Edited January 14, 2015 by Yamaha2001 Acceptat!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puLse- Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 (edited) Scuze , am gresit sectiunea. Edited January 17, 2015 by uV.GabRieL_CRed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoMarian Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts