Jump to content

Unban ZippoXV.

ZippoXV

Recommended Posts

Voi pierdeti o raritate de om care incearca nu strica incearca sa ajute playeri , sincer eu cred ca prin ce a facut el a ajutat sv voia sa dea bani la playeri saraci care voi le'ati luat tot ca sa dea banii pe Premium si sa aveti voi de unde manca de la KFC .

Oricum toate averile alea sunt din Bug Abuse-ul tau,nu le meriti :)

Inteleg ca ti-ai chemat toti prietenii.dar na.mi-am zis si eu parerea,inteleg ca esti disperat dupa bani.asta e,bafta.

Pacat de Zippo era baiat fain din cate stiu .Dar daca te debaneaza ' date=' ar trebui pe toti sa i debaneze nu ai 2 perechi de . !

[/quote']

Vorba sa ^^^

Si eu sunt tot pro unban. Zippo a fost cel mai bun lider pe care l-am avut vreodata cu un caracter nedemn de un Ban. Nu stiu ce ilegalitati a facut dar consider ca daca a facut alte sanctiuni ar fi fost mai bune decat sa primeasca ban. In orice caz inainte de lider iti era amic, nu spun "prieten" pentru ca prieten pentru unii este un cuvant mare, fapt care mi l-a dovedit si mie. Multi dintre liderii actuali ai serverului nici macar nu au ce cauta in postura de lider, iar actiunile adminilor incep sa lase de dorit si cu tot respectul foamea de bani se vede mai mult la ei ( nu la toti pentru ca sunt si admini excelenti ) facand tot felul de actiuni pentru a promova niste amarati de cativa euro. In orice caz concluzia este ca sunt unul din cei care si-ar dori ca zippo sa primeasca unban din motivele de mai sus.

Poate nu o sa iau vreodata unban, dar stiu sigur ca am ajutat serverul si playerii, am scris regulamentul NR de la 0, toapte topicurile au fost scrise de mine de cand era forumul pe IP.Board si nu avea licenta. Am educat multi playeri care si acum scriu corect, nu analfabeti care nu stiu sa scrie corect, a fost prima mea factiune, poate era mai buna sau nu fara mine lider, dar cand nu am fost lider deabia erau 6-7 membrii. Am facut excursii, am oprit certuri, ne-am distrat facand glume pe /news si pe /live. Vremuri chiar bune, am fost lider NR 4 saptamani, nu stiu daca cineva ar rezista atat. Fata de Zeth care a lasat liderul la n+1 factiunii. Ma bucur ca am facut parte din aceasta comunitate, daca nu o sa iau unban o sa ma las de sa;mp, a fost singura comunitate unde am jucat din placere. De ce am facut bug? Uite oameni ca va zic de ce. Deoarece vedeam playeri de level 5 cu Infernus, si eu care joc de aproape 2 luni deabia aveam NRG si Bullet. Dar asta este, multi fac buguri, credeti ca doar SeyRyu l-a facut pe cel cu /ticket? Au fost multi mai multi, dar na, asa se ocupa Stafful de server, si prin staff vreau sa zic Shad9w, pentru ca Tibi nici nu are idee unde e Pawno. Asta am avut de zis, bafta BuGGed, sper sa nu ma uitati, am sa revin poate cand imi va veni cheful de sa;mp. Da am scris un roman. Bafta tuturor. Sasuke, Iva, Sinner, DMC, xDatsik, settings, Andrei_Creed, cubbe, R4zen aveti din partea mea respect la maxim, ma iertati daca am omis pe cineva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.