ZippoXV Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Nume: ZippoXV Level: 16 Motiv ban: Bug Abuse. Dovezi (daca e cazul): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/image/5q4s1iizv/ IP ( http://bugged.ro/ip ): Routabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Nu putem sa debanam pe unu si pe ceilalti sa-i lasam asa. deci nu stiu la ce te astepti. Ori debanam pe toti bug abuserii, ori nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLooD:X Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 El merita respect pentru tot ce stie trebuia sa il lasati Helper Chiar Admin dar puteati sa il lasati fara ban deoarece el a incercat sa scoata serveru din groapa . Pro UnBan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Mi-am incercat norocul, astept o decizie finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLooD:X Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Voi pierdeti o raritate de om care incearca nu strica incearca sa ajute playeri , sincer eu cred ca prin ce a facut el a ajutat sv voia sa dea bani la playeri saraci care voi le'ati luat tot ca sa dea banii pe Premium si sa aveti voi de unde manca de la KFC . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiste1nN Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 :))) imi place de tn blood esti amuzant :)) oricum pacat de tn zippo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLooD:X Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 E adevarat dc sa piarda sv 100 playeri din cauza ca ei ne vand masinile fara si subliniez fara sa dea un poll sau sa ne intrebe macar, acum sv o sa scada deja aud multi prieteni ca o sa se lase din cauza asta . Deci pacat de sv . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Ba gata cu cearta. Am facut topic de unban nu sa va dati voi cu parerea. Astept raspuns de la Tibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re3D Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Eu sunt PRO,daca ti se va scoate tot de pe cont,daca nu bft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLooD:X Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Eu sunt pro sa ii ramana tot omu' a vrut sa ajute! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Eu sunt PRO' date='daca ti se va scoate tot de pe cont,daca nu bft. [/quote'] Sa nu te vad ca postezi. Clar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Pacat de Zippo era baiat fain din cate stiu .Dar daca te debaneaza , ar trebui pe toti sa i debaneze nu ai 2 perechi de . ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re3D Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Oricum toate averile alea sunt din Bug Abuse-ul tau,nu le meriti :) Inteleg ca ti-ai chemat toti prietenii.dar na.mi-am zis si eu parerea,inteleg ca esti disperat dupa bani.asta e,bafta. Pacat de Zippo era baiat fain din cate stiu .Dar daca te debaneaza ' date=' ar trebui pe toti sa i debaneze nu ai 2 perechi de . ! [/quote'] Vorba sa ^^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 imi zice si mie cnva ce e facut :S ? Ca nu sunt la curent . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Check my Bio de la profil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLooD:X Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 A "abuzat" de un bug dar nu a abuzat a Ajutat! playeri PS: DMC=Devil May Cry Vreau sa iti iei unban si sa mai canti :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 :-j aveam alta parere Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMC Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 DMC - Darius Music Creation Daca vrei sa stai la curent cu noile melodii ce vor aparea, aboneazate la channel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 DMC - Darius Music Creation Daca vrei sa stai la curent cu noile melodii ce vor aparea' date=' aboneazate la channel. [/quote'] warned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinT Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Si eu sunt tot pro unban. Zippo a fost cel mai bun lider pe care l-am avut vreodata cu un caracter nedemn de un Ban. Nu stiu ce ilegalitati a facut dar consider ca daca a facut alte sanctiuni ar fi fost mai bune decat sa primeasca ban. In orice caz inainte de lider iti era amic, nu spun "prieten" pentru ca prieten pentru unii este un cuvant mare, fapt care mi l-a dovedit si mie. Multi dintre liderii actuali ai serverului nici macar nu au ce cauta in postura de lider, iar actiunile adminilor incep sa lase de dorit si cu tot respectul foamea de bani se vede mai mult la ei ( nu la toti pentru ca sunt si admini excelenti ) facand tot felul de actiuni pentru a promova niste amarati de cativa euro. In orice caz concluzia este ca sunt unul din cei care si-ar dori ca zippo sa primeasca unban din motivele de mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
General. Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Sper sa te intorci intr-o buna zi ZippoXV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Sa speram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Cine imi mai da mie anunturi gratis ? cine CINE CINE CINE CINE CINE ?!?!?!? Hai cu unban zippo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Nume: ZippoXV Level: 16 Motiv ban: Bug Abuse. Dovezi (daca e cazul): http://[ puteti folosi imgur.com' date= ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/image/5q4s1iizv/ IP ( http://bugged.ro/ip ): Routabil. Ce ai facut ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 Poate nu o sa iau vreodata unban, dar stiu sigur ca am ajutat serverul si playerii, am scris regulamentul NR de la 0, toapte topicurile au fost scrise de mine de cand era forumul pe IP.Board si nu avea licenta. Am educat multi playeri care si acum scriu corect, nu analfabeti care nu stiu sa scrie corect, a fost prima mea factiune, poate era mai buna sau nu fara mine lider, dar cand nu am fost lider deabia erau 6-7 membrii. Am facut excursii, am oprit certuri, ne-am distrat facand glume pe /news si pe /live. Vremuri chiar bune, am fost lider NR 4 saptamani, nu stiu daca cineva ar rezista atat. Fata de Zeth care a lasat liderul la n+1 factiunii. Ma bucur ca am facut parte din aceasta comunitate, daca nu o sa iau unban o sa ma las de sa;mp, a fost singura comunitate unde am jucat din placere. De ce am facut bug? Uite oameni ca va zic de ce. Deoarece vedeam playeri de level 5 cu Infernus, si eu care joc de aproape 2 luni deabia aveam NRG si Bullet. Dar asta este, multi fac buguri, credeti ca doar SeyRyu l-a facut pe cel cu /ticket? Au fost multi mai multi, dar na, asa se ocupa Stafful de server, si prin staff vreau sa zic Shad9w, pentru ca Tibi nici nu are idee unde e Pawno. Asta am avut de zis, bafta BuGGed, sper sa nu ma uitati, am sa revin poate cand imi va veni cheful de sa;mp. Da am scris un roman. Bafta tuturor. Sasuke, Iva, Sinner, DMC, xDatsik, settings, Andrei_Creed, cubbe, R4zen aveti din partea mea respect la maxim, ma iertati daca am omis pe cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.