refresh29 Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 (edited) Nu stiu ce are de tot iau desync. Deci intru in joc stau conectat destul de mult si las jocu in bara putin si cand intru peste 20-30 min imi apare asa http://imgur.com/5TNUCaQ si nu este restart. Dau 5kk cui ma rezolva sa nu imi mai faca probleme jocul. Edited October 18, 2014 by Ra1DeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Lazu Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Deci si mie mi s-a intamplat asa dai restart la net sau router Link to comment Share on other sites More sharing options...
tZeCu Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 (edited) 1. Scoate mufa de la Net, bag-o iar. 2. Daca iti expira cumva windows-ul reinstaleaza-l (Daca nu .. nu lua in considerare pas-ul 2) 3. Ia GTA-UL De pe F.I.L.E.S.T 4. Descarca samp-ul de aici SA-MP 0.3z Client Edited October 18, 2014 by ValentYn132 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darwin. Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Poate ai lag de la moduri,incearca sa le scoti. Reinstaleaza samp sau gta daca nu merge. Asa mi se intampla si mie de multe ori si te asigur ca e de la internet. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution refresh29 Posted October 18, 2014 Author Solution Share Posted October 18, 2014 Multumesc , nu era de la nimic de aici aveam eu o problema cu cei de la net. Erau 2 calculatoare conectate pe acelasi ip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts