Jump to content

[SUGESTIE] PRIMAR !

xAlecs

Recommended Posts

Da. si acolo ar putea sa faca si joburile. Sa poti sa iei joburile si de la primarie. In caz ca vrei sa te faci Detectiv si nu esti aproape de zona spitalului de unde se ia Jobul. sa poti sa te faci de unde e mai aproape.

Nu-i vad folosul,de unde X o sa aiba atatia bani incat sa dea la tot serveru Y suma,pana la urma primaru e facut de caterinca,ia unu primar dupa se plictiseste pentru ca nu are ce face si gata.totul se ia de la capat,iar alegeri,iar primar,iar fara primar. asa sunt cam pe toate serverele,deobicei fondatorul sau ownerul e primar,pentru ca primarul nu are ce face.e un fel de ''Boss'' al civililor,si tot nu face nimic pentru ei,hai daca vine un primar cu 100kk sa ajute playerii de lvl 2-3 cu bani,dar eu zic ca se fac destul de usor bani si nu are nevoie nimeni de ei.

Nu-i vad folosul' date='de unde X o sa aiba atatia bani incat sa dea la tot serveru Y suma,pana la urma primaru e facut de caterinca,ia unu primar dupa se plictiseste pentru ca nu are ce face si gata.totul se ia de la capat,iar alegeri,iar primar,iar fara primar. asa sunt cam pe toate serverele,deobicei fondatorul sau ownerul e primar,pentru ca primarul nu are ce face.e un fel de ''Boss'' al civililor,si tot nu face nimic pentru ei,hai daca vine un primar cu 100kk sa ajute playerii de lvl 2-3 cu bani,dar eu zic ca se fac destul de usor bani si nu are nevoie nimeni de ei.

[/quote']

Nu a zis nimeni , sa deie bani . in nici un caz ! aia este o sugestie , cum poti pune si tu , Vreau sa ne deie masini . , Cu primaria , va fii mai usor , pentru ca asa cand scrii /Job te duce la primarie si le iei pe toate de acolo . fara sa stai sa te plimbi , pararea mea , ar fii mai usor , Si cu ocazia asta , desschidem si primaria , ca este un edificiu principal :D

Nu-i vad folosul' date='de unde X o sa aiba atatia bani incat sa dea la tot serveru Y suma,pana la urma primaru e facut de caterinca,ia unu primar dupa se plictiseste pentru ca nu are ce face si gata.totul se ia de la capat,iar alegeri,iar primar,iar fara primar. asa sunt cam pe toate serverele,deobicei fondatorul sau ownerul e primar,pentru ca primarul nu are ce face.e un fel de ''Boss'' al civililor,si tot nu face nimic pentru ei,hai daca vine un primar cu 100kk sa ajute playerii de lvl 2-3 cu bani,dar eu zic ca se fac destul de usor bani si nu are nevoie nimeni de ei.

[/quote'] Banii pentru plaiery se pot strange din donatii sau din taxa . :)

Eu zic ca este o idee foarte buna.

Nu cred ca este o idee asa buna.nu vad cum un primar ar putea ajuta acest server

Cel putin ' date=' vom avea un[/i'] om de baza in oras . Asta una la mana , a doua la mana , se va deschide Cladirea Primaria , Si a treia la mana , Inceptori , Va fii mai usor de gasit jobu care al doresc toate la un loc :D

Nu cred ca este o idee asa buna.nu vad cum un primar ar putea ajuta acest server

Cel putin ' date=' vom avea un[/i'] om de baza in oras . Asta una la mana , a doua la mana , se va deschide Cladirea Primaria , Si a treia la mana , Inceptori , Va fii mai usor de gasit jobu care al doresc toate la un loc :D

Plus eventuri organizate de primar pentru cei de level 2-7.

Daca nu stii ceva il poti intreba pe PRIMAR.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.