Jump to content

|[Tutorial]|[Tragere]|[Deagle % M4]|

Bullet_MoNsT3R
 Share

Recommended Posts

Nu exista tutoriale de genul . Un sfat ca sa inveti deagle si m4 : Stai mult la paint / war ! Si cand dai cu deagle incearca sa nu te uiti  numai dupa tinta , uitete mai mult dupa om si trage in fata lui cand alearga cu m4 si cand sta pe loc dai unde crezi tu ca se duce  ;)

Nu exista tutoriale de genul . Un sfat ca sa inveti deagle si m4 : Stai mult la paint / war ! Si cand dai cu deagle incearca sa nu te uiti  numai dupa tinta , uitete mai mult dupa om si trage in fata lui cand alearga cu m4 si cand sta pe loc dai unde crezi tu ca se duce   ;)

Multam

scrie pe google  te ajuta 

Nu folosesc.

Paintball nu te ajuta mai cu nimic prietene ( deoarece toti fura cand ai low hp...), daca vrei sa fii bun cu Deagle / M4 du-te cu prietenii la un Gun Shop si faceti duele ( cu run ) sau uita-te cand se tine un war pe server sa vezi cam cum se trage ( fara sa participi ca iei kick ).

:D Salutare , tot caut un tutorial cum sa trag cu M4 si Deagle , nu gasesc . Imi puteti da o mana de ajutor  ?? {Sa ma perfectionez in skill} ? 

Dute la paint si incearaca sa inveti, oricum cand incerci sa omori pe cineva miscate sa ii fie mai greu sa te omoare.

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Exista un site rusesc unde poti sa te antrenezi la Reactie,Rapiditate,si cat de bine nimeresti.
http://aim400kg.ru/
Daca folositi Google Chrome puteti sa dati click dreapta si sa traduceti pagina in romana.
Daca v-am ajutat macar pe unii,dar in marea parte nu cred ca v-am ajutat deoarece nu multi ba chiar nimeni nu prea stie l. rusa.

Eu intrebam cum sa ma perfesctionez in skill , nus NAB , am skill de la o scara de la 1 la 10 circa   : 7-8

Intra pe servere A/D sau de stunt. Te vei perfectiona foarte mult, doar sa nu te obisnuiesti cu c-bug-ul ca dupa faci si aici si iei warn/ban, infine, depinde de server.

Nu exista tutoriale de genul . Un sfat ca sa inveti deagle si m4 : Stai mult la paint / war ! Si cand dai cu deagle incearca sa nu te uiti  numai dupa tinta , uitete mai mult dupa om si trage in fata lui cand alearga cu m4 si cand sta pe loc dai unde crezi tu ca se duce   ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.