Bullet_MoNsT3R Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 http://forum.bugged.ro/topic/105155-tutorialtrageredeagle-m4/ careva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaow Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Un sfat ,pe mine ma ajuta.Ia tinta verde lui Invatacel ,e foarte buna daca tragi cu tinte mici,e chiar de besturi.Antreneaza-te mult la /paint pe rc_arena si cand tragi tii numa pe click si te misti.Daca nu esti in mafie ia kmf lui renk0 macelaru si scroll.cs lui snacks si descarca cleo 4 si bagale acolo.Eu zic chiar daca nu tragi bine cu tinte mici so iei pe aceea pentru ca te inveti si tragi perfect.Pe mine ma ajutat tintele mici sa fiu mai bun.Sper sa iti fiu de ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullet_MoNsT3R Posted October 24, 2014 Author Share Posted October 24, 2014 Un sfat ,pe mine ma ajuta.Ia tinta verde lui Invatacel ,e foarte buna daca tragi cu tinte mici,e chiar de besturi.Antreneaza-te mult la /paint pe rc_arena si cand tragi tii numa pe click si te misti.Daca nu esti in mafie ia kmf lui renk0 macelaru si scroll.cs lui snacks si descarca cleo 4 si bagale acolo.Eu zic chiar daca nu tragi bine cu tinte mici so iei pe aceea pentru ca te inveti si tragi perfect.Pe mine ma ajutat tintele mici sa fiu mai bun.Sper sa iti fiu de ajutor. Multumesc , in primul rand sa fac 10 ore pentru paint =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryukz Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 (edited) Cand te duelezi cu cineva misca-te ad - ad adica faci strafe pentru a te nimeri mai greu adversaru , incearca tragi in burta ti putin camera mai jos si tragi in burta. Tinta nu conteaza joaca cu care iti place , iti sugerez tintele lui Justinian. Edited October 24, 2014 by RYUKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
baNaNa. Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Daca vrei , iti dau eu tinta mea ;) , spune-mi prin PM daca o vrei , iti spun ca o sa vezi diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts