baNaNa. Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 (edited) În ce constă acest event?Acest eveniment constă în extragerea unui număr odată pe săptămână prin intermediul site-ului random.org . Fericitul câştigător va fi premiat cu suma de 500.000$. Reguli cu privire la event:Fiecare persoană va avea un număr personal, care va fi cu +1 mai mare decat numărul precedent postat. Exemplu: Dacă eu postez numarul 1, următorul participant trebuie să pună numărul 2 şi tot aşa. Pentru a participa trebuie să ai minim level 3. Dacă postezi alt număr decât cel care trebuie vei fi descalificat. Cine NU respectă modelul de mai jos cu privire la acest concurs va fi descalificat. Am decis să deschid acest topic deoarece ştiu că a mai fost şi în trecut această tombolă şi acum topicul este închis. Cine încearcă să fraudeze acest event va primi interdicţie permanentă de a mai posta în acest topic. Cine postează de două sau mai multe ori la o ediţie v-a primii interdicţie permanentă de a mai posta în acest topic. Cine încearcă să îşi facă conturi multiple pentru a participa la Tombolă cu ele va primii interdicţie permanentă. Cum particip?- Foarte simplu , trebuie să foloseşti acest model de postare si sa donezi suma minima de 25o.ooo$. Nickname: Level: Sunt jucătorul cu numărul: Suma donata (Dovada) : Alte precizări: Cum imi ridic premiul?Dacă eşti unul dintre câştigători, trebuie să mă contactezi in joc, iar banii vor fi trimişi prin transfer bancar. Dacă nu sunt online in joc, ai posibilitatea să îmi trimiţii PM pe forum. Numele meu în joc este baNaNa.[20CM]. Prima ediţie în cadrul "Tombola BuGGed" începe astâzi şi se termină pe 25.10.2014 ora 19:00! Edited October 24, 2014 by baNaNa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baNaNa. Posted October 25, 2014 Author Share Posted October 25, 2014 Voi lasa eventu' pana pe 26.10.2014 19:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts