Popular Post Selaxad Posted October 24, 2014 Popular Post Share Posted October 24, 2014 (edited) Salut, am observat ca in ultima vreme cand mai dau cate un /ad ca imi caut business si imi pun si bugetul, multi imi dau sms-uri cum ar fi: "Cum de ai asa multi bani la level-ul tau", "Cum sa fac si eu bani repede", "Cum sa fac bani fara sa muncesc". Ei bine, am sa va dezvaluiesc metoda mea de a face bani fara sa muncesti. ~! ATENTIE: Nu mi-a dat nimeni bani, totul am facut pe barba mea !~ In primul rand am sa va arat skill-urile mele la fiecare job pentru a vedea ca nu am muncit cine stie ce: ------- Asa arata statusul meu: Bun, sa incepem. In primul rand am inceput ca toata lumea, de jos. Prima oara cumparam masini ieftine(ex: Sunrise, Stallion, Bravura, etc..) de la playeri care le dadeau ieftin si la randul meu le dadeam cu 100 sau 200k mai scumpe. Cand am ajuns la o suma mai maricica in banca am inceput sa fac afaceri cu NRG-uri si Infernusuri dandule cu 2-3kk mai mult. Aici am stat o buna perioada din timp pana am ajuns la suma de 400kk cand am putut sa-mi achizitionez un business ieftin. Secretul este sa nu dai niciodata bizz-ul cu aceeasi suma cu care l-ai cumparat deoarece asta inseamna profit 0. Ai rabdare cu bizz-urile, nu poti sa cumperi azi si sa vinzi maine mai scump. Am inceput sa fac cate 50-100kk din afaceri cu bizz-uri pana am ajuns la aceasta suma. Sper ca v-am fost de folos si nu uitati sa dati +1 daca v-a placut. Multumesc! Edited October 24, 2014 by AIM.Selaxad 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tZeCu Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 (edited) Asa fac si eu GG +1 .omg. Edited October 24, 2014 by Sideral 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonu47 Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 (edited) Asta minte. :gs: On: Frumos, dar presupun ca toata lumea are cam aceeasi idee in cap. Sa cumpere ieftin si sa vanda mai scump! +1 Edited October 24, 2014 by Dragonu47 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuLLeTT01 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Interesant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spinos Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Folositor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruiz Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanthos. Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Destul de interesantã. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts