Jump to content

Ultra Pack [Crosshairs] 40+ tinte realizate de Kuram3/Benqletz pe aceasta comunitate.

Savage  Benqletz
 Share

Recommended Posts

Buna ziua, dupa cum stiti, sunt foarte pasionat de tinte si fac tinte pentru voi de foarte mult timp.

Astazi m-am gandit sa postez 60% din tintele postate/nepostate, restul de 40% s-au pierdut prin pc, sau le-am sters.

Astazi fac un pack foarte mare, de 48 de tinte, bune, proasta, excelente sau oribile, toate sunt creatiile mele si ma mandresc cu ele.

Unele sunt facute de cand eram incepator asa ca nu criticati aiurea, toate au fost facute pentru a va juca voi mai bine, tintele nu au fost publicate pe alta comunitate, eu am jucat numai aici, numai pentru aceasta comunitate fac moduri/tinte.

Sa incepem cu tintele mici:

1.m2r2pi8.png

2.9TCaZB3.png

3.ktQgyQu.png

4.81f8kmO.png

5.94gVDNE.png

6.TXAQvBS.png

7.oIw30Gz.png

8.8JlnB2P.png

9.Gen8iYS.png

Acum, tintele medii.

10.NYyrZ3F.png

11.jLXi6TM.png

12.wnmGk9g.png

13.KMJ9jvG.png

14.RDRJINK.png

15.CAmKNls.png

16.Wk9DVxt.png

17.kmlZ6gN.png

18.XDiFJD4.png

19.rv9nw7e.png

20.YQNDfdD.png

21.YjYdhWX.png

22.iv7P2p8.png

23.sxpvajb.png

24.4yjkyXv.png

25.VfVTOaK.png

Si in final tintele mari.[Aici se catalogheaza cele la care eram incepator(unele)]

26.ZhKmhR6.png

27.X796CP0.png

28.wH6pM21.png

29.btKn54L.png

30.FVxMt3u.png

31.KxzQAS6.png

32.3PD3w65.png[A fost printre primele mele tinte]

33.W5wj24s.png

34.AvZGMcs.png

35.lkfZZ1l.png

36.Aijt324.png

Eddited [Pe astea am uitat sa le pun la mici/medii/mari]

37.hsCuP0P.png

38.gDZY5JM.png

39.rrn3Wau.png

40.kmlZ6gN.png

Download all pack:http://ge.tt/89Iewk22/v/0

Bun, erau in jur de 50+ prin PC, dar nu inteleg de ce nu se uploadeaza, daca am dat upload x2, scuzati, neatentia, se mai intamlpa cand cauti si postezi 40 de tinte.

M-am chinuit foarte mult sa le caut si sa le selectez pe cele mai rasarite, deci daca apreciati munca care am facut-o eu pe comunitate si am postat-o intr-un singur topic, +1.

Bafta, enjoy, totul e gratis le puteti lua, eu nu-mi vand tintele pe bani, daca vreti sa uploadati pe alta comunitate va rog PM + sa-mi puneti numele in topic.

Enjoy.

Bravo.

• 2 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.