beCali Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Descriere sugestie: Propun ca la noul Job , Trucker sa se poata da /Lock pentru ca acum e multa lume pe job imd iit fura tirul si asa ar fi o buna idee. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Ar ajuta pe cei ce foloseste jobul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jericho Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 O idee foarte proasta, cel mai corect este 'Cine apuca, apuca, cine nu se uita' Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Crezi tu ca e proasta ? macar dati cu parerea bine nu , iti mai da Like pe tine intruna ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jericho Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Mi-am dat cu parerea in caz ca nu ai vazut, si nu am cum sa-mi dau + mie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Bai ar fi bine cu /lock,ca tot serveru si-a luat acuma Trucker,si adevarul e ca face bani mult mai bine decat restul. Partea proasta e ca a disparut echilibrul ala dintre joburi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Sa se bage tiruri personale ar fii mult mai genial :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Sa se bage tiruri personale ar fii mult mai genial :> Corect sau mai ceva genial la DS un tir personal direct pentru JOB ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 sau asa, chiar ma gandeam la cv de genu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catal1n Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Pentru ce ma /lock?daca ia crash sa ramana masina /lock pentru totdeauna?lol.Ar fi bine sa asteptati la rand.Daca vi se fura faceti post.e asa greu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Pentru ce ma /lock?daca ia crash sa ramana masina /lock pentru totdeauna?lol.Ar fi bine sa asteptati la rand.Daca vi se fura faceti post.e asa greu? sar umple topicu de reclamatii/posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin7 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 dar tirurile sa fie ieftine,nu scumpe cat un infernus/bullet sau turismo,sa fie macar mai ieftin,si cand ajungi la check sa nu dispara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Tiruri personale ar fii o idee foarte buna dar sa nu coste mai mult de 1 kk alt fel degeaba le baga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 Se pare ca mam gandit de 10 ori la ideea de Trucker la DS si am ajuns la o concluzie: Cand duci un tir undeva cu remorca , el dispare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re3D Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Sa se bage tiruri personale ar fii mult mai genial :> Si remorci de unde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgy247 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 ar fii o idee asta cu tiruri la DS si legat de remorci sa vina tirul si cu remorca iar cand faci misiuni doar sa dispara ce este in remorca nu si remorca ar fii mai convenabil dar nu cred ca se poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catal1n Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Nu va inteleg cu faza cu /lock.voi nu intelegeti?Daca ati jucat pe alte servere populate ati fi vazut cum se bat aia pe tiruri,dar nu toti.Este asa greu sa stati 1-2 minute sa apara un tir?deasta se respawneaza.sa mai prinda si altii! Nu sa faci tu 12 h non-stop si ala sa stea cu mana-n gura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.