Jump to content

Plangere lider viciu


TeKo

Recommended Posts

Nota: Aceasta plangere este pentru viciu ca si lider . Aceeasi reclamatie am facut'o si la facriunea FBI si am postat si aici lafel ca sa se inteleaga situatia .

 

Nick-ul tau: TeKo

Nick-ul celui reclamat: Manciulea si viciu

Descriere a situatiei: Am luat un tir si cand dau sa plec au tras in masina . Dau cu spatele si ii intreb de ce trag . Dau sa plec si iar au inceput sa traga si la urma ma omorat .

Dovezi (poze, video, etc.):

http://imageshack.us/f/560/samp073ay.png/

http://imageshack.us/f/442/samp074ij.png/

http://imageshack.us/f/855/samp075jp.png/

http://imageshack.us/f/850/samp076xm.png/

http://imageshack.us/f/201/samp077zi.png/

http://imageshack.us/f/545/samp078nb.png/

http://imageshack.us/f/90/samp079t.png/

http://imageshack.us/f/441/samp080kh.png/

 

aici ma omorat : http://imageshack.us/f/11/samp081wf.png/

 

Sper ca se observa in prima poza cata viata au amandoi si verificat si ultima poza deci faza cu " nu avem arme la noi " nu cred ca e valabila .

Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg mare lucru din pozele alea. 1. Eu stateam prima data in locul in care se ia pay'u de la truck, a venit unu si s'a bagat in mn si cand a disparut trucku mi'a luat viata, probabil de la lag, manciulea nu a tras, era langa mine, poate sa fi fost altcineva in apropiere si facea DM dar noi nu am tras.

Link to comment
Share on other sites

Imi place la nebunie sa postez aiurea ,sunt disperat sa stau sa postez toata ziua ca de joc nu am nici un chef .Oricum ms de ajutor lucifer ;)

 

PS : lucifer , ca idee , descarca toate pozele si in ordinea in care sunt puse sa vezi cam ce iese . Sa in vezi pe viciu cum se ascunde dupa stalp . Tu crezi ca degeaba eram cu imaginea in acea zona ? Nu e clar ca daca am vazut ca de acolo se trage , acolo erau doar astia 2 , nu acolo fac ss ? Prost nu e nici unu din ei asta e clar ca atunci cand ma duceam inspre ei nu mai tragea nici unu . Crezi ca am asa drag sa stau sa postez ? Imi este ciuda ca orice copil ajunge sa iti frece jocu si buna dispozitie si daca ar fi un admin care sa dea mai multa atentie la astfel de faze poate ar fi mai bine . Gandestete in primul rand ca nu postez doar de dragu de a posta si oare de ce am facut atatea poze in directia aia . Daca poti sa imi raspunzi la asta esti cel mai tare .

Link to comment
Share on other sites

Poate ai lag! Si eu am lag si nu vedem nici un player doar vedeam ca scriu :| . Deci este foarte posibil sa te fi atacat alt player si nu viciu sau Manciulea. Nu ar putea face ei asa ceva. Sper ca te-am lamurit .

P.S. In plus eu nu vad in pozele tale ca cei 2 ar fi intreptat armele spre tine . defapt nici nu au arme in mana ! Lagul e de vina

Link to comment
Share on other sites

Se vede ca unul din cei doi au tras in tir dupa starea tirului din prima poza si a 3-a: http://img545.imageshack.us/img545/5997/samp078nb.png

tot in a 3-a poza se vede pozitia skin-ului de F.B.I, una care o ai doar cand tragi, dar distanta e prea mare sa ne dam seama cine era, dar era cu siguranta unul din cei doi suspecti principali, viciu sau Manciulea.

 

n-are rost o astfel de plangere cu astfel de dovezi. puteai da report si ii urmaream noi mult mai bine.

apropo, imageshack suge, iti recomand http://imgit.me

 

t/c

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.