Jump to content

Sugestie masini factiuni

Driv3r

Recommended Posts

Salut. Sunt Driv3r si fac parte din Police Departament.Nu stiu daca ati observat dar noi ne certam foarte des cu cei din FBI si NG pentru ca ei folosesc mai mult masinile de la PD decat pe cele din factiunile lor. Cred ca cel mai bine ar fi ca membrii unei factiuni sa poata conduce doar masinile factiunii. E chiar aiurea cand iesi din PD grabit pt o misiune si sa nu mai gasesti o masina in parcare pentru ca cei din FBI sau NG prefera masinile noastre. Sper sa luati in considerare sugestia mea.Multumesc

Driv3r din cate ai observat(daca ai observat) nu toate factiunile au la fel facilitatile sau in egala masura masini.De exemplu noi in Ng nu avem 2 bullet cum aveti voi si nici asa multe masini.so ?Ce ar fi sa ne plangem si noi ca nu avem masini.si cei din fbi ca poate nu au si ei 2 bullet.si ne luam toti in cap .la admini

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.