Mr.Jaks Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Descriere sugestie: Deci dupa cum stie toata lumea sunt o gramada de case care au la owner: Nobody de peste 2 saptamani, am auzit ca vor fi scoase la vanzare. DAR eu propun un fel de licitatie pentru fiecare casa in parte, ca fiecare sa avem sanse.Nu sa ne trezim ca la 2 noaptea s-au scos la vanzare si s-au vandut deja. O licitatie ar fi perfecta! zic eu. Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Toti jucatori ar avea o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Da intradevar,ar fii mai ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Pro de o luna de zile cred ca o casa palat care o vreau cu disperare e tot Nobody si acum nu mai am avut rabdare sa stau sa o liciteze si am luat masina acum is falit si nu pot sa cumpar + casa lui [email protected] care acesta sa lasat de samp dc nu o puneti la vanzare casa lui ProAwp parca mai este nush de asta si etc etc etc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeR Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Pro. Si ar trebui ca masinile playerilor banati permanent sau cei offline mai mult de 2 saptamani sa fie date la eventuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 ba la ce offine mai bine nu ca daca tu esti offine 2 saptamani iti zic eu ca nuti convine Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 MrJack citeste acest topic sa vezi ce spune shadow http://bugged.ro/Thread-sugestie-case-bizzuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 MrJack citeste acest topic sa vezi ce spune shadow http://bugged.ro/Thread-sugestie-case-bizzuri Am citit, acolo scrie ca vor fi scoase la vanzare. Tu ce nu ai inteles din ce am zis eu aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re3D Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Eu zic mai bine sa fie scoase toate la vanzare si va zic eu de ce: 1.Este prea multa treaba pentru admini,nu cred acum ca sha9w sta o zi intreaga sa scoata case la licitatie. 2.Cred ca sunt vro 50-100 de case cu nobody (poate ca exagerez) avem sanse tousi.nu cred ca la 2 se vor cumpara toate. 3.Nu cred ca toti vor vrea casele si licatatiile o sa se faca degeaba. In concluzie as propune ca,Shad9w, sa anunte pe forum,sa faca un topic sa sa spuna o ora exacta (exemplu Duminica la 19:00) se va da un restart iar casele vor fi scoase la vanzare cu X suma asa toti playerii vor sti si nu vor fi probleme,ce ziceti? 50% din ideea lui Mr.Jaks si 50% din decizia lui Shad9w dupa parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Da si ideea lui re3d este buna, sa stim cand se vor scoate la vanzare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.