Jump to content

[Sugestie]Casele cu owner:Nobody!

Mr.Jaks

Recommended Posts

Descriere sugestie: Deci dupa cum stie toata lumea sunt o gramada de case care au la owner: Nobody de peste 2 saptamani, am auzit ca vor fi scoase la vanzare.

DAR eu propun un fel de licitatie pentru fiecare casa in parte, ca fiecare sa avem sanse.Nu sa ne trezim ca la 2 noaptea s-au scos la vanzare si s-au vandut deja.

O licitatie ar fi perfecta! zic eu.

Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Toti jucatori ar avea o sansa.

Pro de o luna de zile cred ca o casa palat care o vreau cu disperare e tot Nobody si acum nu mai am avut rabdare sa stau sa o liciteze si am luat masina acum is falit si nu pot sa cumpar + casa lui [email protected] care acesta sa lasat de samp dc nu o puneti la vanzare casa lui ProAwp parca mai este nush de asta si etc etc etc .

Eu zic mai bine sa fie scoase toate la vanzare si va zic eu de ce:

1.Este prea multa treaba pentru admini,nu cred acum ca sha9w sta o zi intreaga sa scoata case la licitatie.

2.Cred ca sunt vro 50-100 de case cu nobody (poate ca exagerez) avem sanse tousi.nu cred ca la 2 se vor cumpara toate.

3.Nu cred ca toti vor vrea casele si licatatiile o sa se faca degeaba.

In concluzie as propune ca,Shad9w, sa anunte pe forum,sa faca un topic sa sa spuna o ora exacta (exemplu Duminica la 19:00) se va da un restart iar casele vor fi scoase la vanzare cu X suma asa toti playerii vor sti si nu vor fi probleme,ce ziceti? 50% din ideea lui Mr.Jaks si 50% din decizia lui Shad9w dupa parerea mea.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.