conkerzzz Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 OK Ieri am cumpărat o mașină de la un jucator de pe server numit Poligon 11 și mi-a dat cheile, dar m-am dus offline și mașina a plecat, așa că am încerca comanda / findcar IY spus eu dident propria o masina Deci, cred că el a schimbat încuietori. L-am văzut azi pe server și l-am întrebat unde masina a fost el să spuneți că se pierd, iar el a avut masina am cumparat de la el aproape de el, dar a fost resprayed și am aked pentru a-mi banii înapoi sau mașina înapoi, dar el l-am refuzat nu au capturi de ecran ale lui refuesing sper ca i havent a pierdut pe banii mei, pentru că a fost tot ce am owend PS I vorbesc doar o littel român, așa că am folosi Google Translator rău dacă ei nu bun plzzzz HELPPPPPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Mutat in forumul de reclamatii normale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 In primul rand nu ai respectat modelul de reclamatie. Nu poate schimba incuietoarea la masina :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.