Jump to content

reclamatie Lucyfer666 nesactionare

AshimaPetrisor

Recommended Posts

Nick-ul tau: AshimaPetrisor

Nick-ul celui reclamat: Lucyfer666

Detalii (+ poze, video, etc.): Astazi i-am facut reclamatie lui justin.capone la el la factiune ( http://bugged.ro/topic/29-yakuza-raporteaza-un-membru/page-18?do=findComment&comment=113636 ), iar lucifer666 mi-a respins reclamatia, chiar intr-un mod incalificabil pentru un lider. Nu poti sa spui cu un asemenea stil de superioritate "@Justin.Capone primeste hmm... nimic", un lider trebuie sa fie un model dupa actiunile sale, comportamentul sau si limbajul sau.

Revenind la reclamatia mea catre justin.capone in dovezile mele se vede ca in parcursul a unui minut ma loveste de 3 ori, iar cand il avertizez ca ii fac reclamatie imi spune sec "ce pacat/ o sa fiu demis si o sa iau ban", insasi justin prin expresia asta isi recunoaste fapta.

Omule asta este cea mai penibila reclamatie posibila si imposibila facuta si existenta pe buGGed. ( http://bugged.ro/topic/29-yakuza-raporteaza-un-membru/page-18 )

Mane daca vine unu si te loveste cu masina, faci ss si  faci post? 

Daca vin cu masina mea si te lovesc, sau ti-o zgarii imi faci post?

Ce hal de reclamatie e asta ? Ce Dumnezeu de sanctiune i pot da pentru asta ? 

Ps: O sa mori cu mana pe f8. Cer warn up pentru acest individ, care e paralel cu tot ce tine de inteligenta, si si reguli de sanctionare. 

Te-as sfatui sa fii mai precaut pe viitor, ca sar putea data viitoare sa fii injurat rau, pentru o astfel de reclamatie.

In primul rand faptele de care il acuzi pe Justin.capone nu sunt dovedite in pozele aduse de tine , asta insemna ca nu se poate da nimic de catre lider.

In al 2-lea rand o reclamatie pentru ca "te-a lovit cu masina mi se pare destul de aberanta, cel mai mult puteai sa suni la 911 si sa anunti un player care merge pe contra-sens spre a i se lua permisul. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.