Davidutzu Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Nick-ul tau: Davidutzu.Nick-ul celui reclamat: Zuka.EvilDetalii (+ dovezi cu poze, video, etc.):i Pai am dat un /ad ca, cumpar un PCJ. Mi-a zis sa ii dau /transfer cu id lui si suma de bani de 17kk. A zis ca super oferta nu stiu ce... I-am zis ca nu dau transfer si l-am intrebat daca vrea post.. M-a intrebat de ce si i-am raspuns ca a vreut sa ma insele si si-am zis ca daca vrea sa imi vanda PCJ sa vina la banca si facem cum trebuie, cu /sellcarto. A zis ca nu si mi-a inchis. Sper ca sa primeasca ceva si sa nu se mai intample asa ceva cu alti playeri si din partea altora. Unii care nu stiu isi pierd banii/masinile/casele si dupa se supara si nu mai intra pe server daca nu stiu ce sa faca... Multumesc pentru timpul acordat Am dat edit deoarece am uitat sa pun poza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Zuka.Evl - primeste ban 2 zile pentru incercare inselatorie, urmand sa primeasca ban permanent la urmatoarea abatere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.