Jump to content

Reclamatie NumeMisto


xDeliric

Recommended Posts

Nick-ul tau: XDeliric
Level-ul detinut: 6
Nick-ul celui reclamat: NumeMisto
O descriere a situatiei: Eram cu tirul in misiune cand deodata il vad ca trage cu arma in tirul meu  si ii da foc...  dupa incepe traga si dupa mine
Dovezi (poze, video, etc.): http://s10.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/3yceir0wp/Untitled.png

Link to comment
Share on other sites

Bha baiatule lasal pe NumeMIsto esti un puta verde care minte casa nu intra altcnva in factiune si etc. Pai ma putulica cand mai omorat am zis ceva? si mi-ai furat masina? si mi-ai dat teapa? .Putulica dai drumu ca sunt martor si stiu tot ce sa intamplat!

Nu am dat tzeapa la nimeni mah mediocrule! asa ca degeaba va luati in gura ca dovezile/faptele vorbesc de la sine !

Link to comment
Share on other sites

Bai puta verde ia daten pana mea copil de 5 ani nici floci nu ti-a dat si ai ajuns sa te certi cu noi ? mrash si culcate si mediocru e tactu ba baiatule roagate sa te prind pe srv unde te prind acolo te omor ca minti si vb urat si faptel vb de la sine ca sti ca aseara eu si numemisto am fost pe la mata si te-am facut pe tn si deia esti thu mai mediocru. Mrash si cacate si dupa linge dupa tn daca mai dai un mesaj sar putea sa te toc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.