xDeliric Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Nick-ul tau: XDeliricLevel-ul detinut: 6Nick-ul celui reclamat: NumeMistoO descriere a situatiei: Eram cu tirul in misiune cand deodata il vad ca trage cu arma in tirul meu si ii da foc... dupa incepe traga si dupa mineDovezi (poze, video, etc.): http://s10.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/3yceir0wp/Untitled.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumeMisto Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 nu mai ti minte cand mai omorat de 3 ori la rand sau ce ? si mi-ai furat si tiru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qweasd123 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Bha baiatule lasal pe NumeMIsto esti un puta verde care minte casa nu intra altcnva in factiune si etc. Pai ma putulica cand mai omorat am zis ceva? si mi-ai furat masina? si mi-ai dat teapa? .Putulica dai drumu ca sunt martor si stiu tot ce sa intamplat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDeliric Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 Bha baiatule lasal pe NumeMIsto esti un puta verde care minte casa nu intra altcnva in factiune si etc. Pai ma putulica cand mai omorat am zis ceva? si mi-ai furat masina? si mi-ai dat teapa? .Putulica dai drumu ca sunt martor si stiu tot ce sa intamplat! Nu am dat tzeapa la nimeni mah mediocrule! asa ca degeaba va luati in gura ca dovezile/faptele vorbesc de la sine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qweasd123 Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Bai puta verde ia daten pana mea copil de 5 ani nici floci nu ti-a dat si ai ajuns sa te certi cu noi ? mrash si culcate si mediocru e tactu ba baiatule roagate sa te prind pe srv unde te prind acolo te omor ca minti si vb urat si faptel vb de la sine ca sti ca aseara eu si numemisto am fost pe la mata si te-am facut pe tn si deia esti thu mai mediocru. Mrash si cacate si dupa linge dupa tn daca mai dai un mesaj sar putea sa te toc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumeMisto Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 fratele nostru e vina mea ca tumi furi tiru , era si normal sa te pocnesc cami luasi tiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Nu ai respectat modelul de reclamatie: http://bugged.ro/topic/7-model-de-reclamatie-reclamatie-nume-player-motiv/ Reclamatia nu este luata in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.