Jump to content

Reclamatie Lider SinnerZew

Ionut.X

Recommended Posts

Nu vad nici o jignire in pozele de mai sus.

Iar de aim e normal sa te acuz pentru ca asta e parerea mea, suntem o tara libera, pot sa imi exprim parerile.

Apropo, de la -20 la 10 killuri pe war asta se poate numii progres?Asta e aim clar, tu cu senzatie, cu alexu, sm4rtzew(care imi face clanul de ras), xdiana; yser_ping ; ak.mario si toti tovarasii astia ai dati anonimi care imi dau 3 gloante din zbor.

Se vede si in poza asta ->  http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/o3sdwe9gr/ cum Aleks, sub-liderul tau spune "activati bomboanele" iar bud.extreme spune "le-am activat" si tu dai replica ta de lider maret "bun"

Dar este ceva incredibil, se vede ca Dumnezeu e sus, si exact dupa ce ati activat "bomboanele" am zis eu sa lasati aimul.

Dar asta e, e pacat ca nu am eu nici o putere sa va controlez  la sange, nu ar mai fi mari smecheri dinastia gen Alexander si cei enumerati mai sus.

Cap rotund si minte in colturi.

Numai cuvinte aruncate aiurea.Ar trebui sa iti masori cuvintele si sa nu mai acuzi fara dovezi concrete.

Cer sa fi sanctionat deoarece ai intrecut masura.

Deja ai trecut masura.Acuzi o mana de oameni care nu au nici o vina ca folosesc aim.

Pentru acuzatii exista functia de /report. Problema cu aim-ul este a adminilor si nu a ta. WAR-ul este doar de distractie, nu trebuie sa castigi mereu, iar cei pe care ii banuiesti ca folosesc aim ii raportezi pe /report si nu pe chatul de lideri, pentru ca nu faci decat sa deschizi un subiect de scandal, iar pentru asta risti sanctiuni.

La urmatoarea abatere o sa fii sanctionat, lasa-l sa joace cum vrea si cand vrea, noi suntem responsabili pentru el, daca foloseste aim, o sa fie prins odata si odata si o sa fie sanctionat conform regulamentului.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.