Suculetzu Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Nick: Colony Tip(avatar/semnatura/logo): avatar Stock: http://minus.com/lixmyt67aL0Gf Text: Numele meu undeva pe poza. Colony Detalii: Cat mai unicata, si frumoasa. Detalii despre text: Numele Colony sa apara undeva pe poza, bineinteles editat intr-o culoare frumoasa. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroubleMaker Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurbaTu Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Am incercat si eu ceva, nu e cine stie ce reusit pentru ca Stock-ul este foarte slab. Nu este salvat cum trebuie .png si a ramas albul ala in spate, sau poate chiar asta era si ideea. Dupa parerea mea, acesta defapt ar fi trebuit sa fie un render. Probabil ca mai trebuia sa ii dau un Overlay, dar lenea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suculetzu Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 @@TurbaTu PERFECT MS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts