Jump to content

As dorii si eu niste moduri interesante.

Miki
 Share

Recommended Posts

Salut bugged ma numesc Miki si vreau sa va cer ajutorul .

In primul rand daca aveti de postat aiurea gen "de ce ai facut un topic dasta'' sau ceva asemanator va rog sa ma scutiti .

Cine stie niste moduri interesante pentru samp adica ceva sa arate mai bine sau ceva nu este prob de pc este bun si rezista la rezolutii si grafici mari , vreau ceva moduri interesante , cine ma intelege va rog sa posteze si eu o sa ii fiu recunoscator , tin sa precizez si nu as vrea sa vad in topic moduri de masiani , nu , deci nu asta clar in nici un caz nu , vreau moduri referitoare la aspect la ... grafici la cum arata ceva smecher la arme la ...harta din colt la viata de sus si banii si scrisul si in special la strazi sa arate diferit nush daca ma intelegti , vreau sa vad daca ma poate ajuta cineva .

Multumesc de ajutor astept reply voastre . 

PS : va rog cand lasati reply sa lasati un tutorial de instalare sau sa spuneti voi cam cum sta treaba ca poate nu stiu sa il instalez ,MS.

Edited by Miki1998

Salut bugged ma numesc Miki si vreau sa va cer ajutorul .

In primul rand daca aveti de postat aiurea gen "de ce ai facut un topic dasta'' sau ceva asemanator va rog sa ma scutiti .

Cine stie niste moduri interesante pentru samp adica ceva sa arate mai bine sau ceva nu este prob de pc este bun si rezista la rezolutii si grafici mari , vreau ceva moduri interesante , cine ma intelege va rog sa posteze si eu o sa ii fiu recunoscator , tin sa precizez si nu as vrea sa vad in topic moduri de masiani , nu , deci nu asta clar in nici un caz nu , vreau moduri referitoare la aspect la ... grafici la cum arata ceva smecher la arme la ...harta din colt la viata de sus si banii si scrisul si in special la strazi sa arate diferit nush daca ma intelegti , vreau sa vad daca ma poate ajuta cineva .

Multumesc de ajutor astept reply voastre . 

PS : va rog cand lasati reply sa lasati un tutorial de instalare sau sa spuneti voi cam cum sta treaba ca poate nu stiu sa il instalez ,MS.

Nu era neaparata nevoie sa deschizi acest topic pentru ca sunt o gramada de topicuri unde gasesti moduri in "Discutii Generale"

defapt este nevoie pentru ca din cate observati nu sunt decat moduri de masini in ''discutii generale'' ;) , informati-va si cititi mai bine ce am postat eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.