Miki Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 (edited) Salut bugged ma numesc Miki si vreau sa va cer ajutorul . In primul rand daca aveti de postat aiurea gen "de ce ai facut un topic dasta'' sau ceva asemanator va rog sa ma scutiti . Cine stie niste moduri interesante pentru samp adica ceva sa arate mai bine sau ceva nu este prob de pc este bun si rezista la rezolutii si grafici mari , vreau ceva moduri interesante , cine ma intelege va rog sa posteze si eu o sa ii fiu recunoscator , tin sa precizez si nu as vrea sa vad in topic moduri de masiani , nu , deci nu asta clar in nici un caz nu , vreau moduri referitoare la aspect la ... grafici la cum arata ceva smecher la arme la ...harta din colt la viata de sus si banii si scrisul si in special la strazi sa arate diferit nush daca ma intelegti , vreau sa vad daca ma poate ajuta cineva . Multumesc de ajutor astept reply voastre . PS : va rog cand lasati reply sa lasati un tutorial de instalare sau sa spuneti voi cam cum sta treaba ca poate nu stiu sa il instalez ,MS. Edited May 29, 2013 by Miki1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endios Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Deja sunt foarte multe topicuri pe forum cu moduri asa ca poti cauta printele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirSurfer Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Sunt o multime de posturi pe forum cu moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBoRn Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Sunt o multime de posturi pe forum cu moduri. Sau www.gtagarage.com :-j 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirSurfer Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 (edited) Ai +1 :D si un os. Edited May 30, 2013 by AirSurfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 TI s-au dat multe raspunsuri chiar si aici pe http://bugged.ro/forum/6-discutii-generale/ sunt foarte multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toonix Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Salut bugged ma numesc Miki si vreau sa va cer ajutorul . In primul rand daca aveti de postat aiurea gen "de ce ai facut un topic dasta'' sau ceva asemanator va rog sa ma scutiti . Cine stie niste moduri interesante pentru samp adica ceva sa arate mai bine sau ceva nu este prob de pc este bun si rezista la rezolutii si grafici mari , vreau ceva moduri interesante , cine ma intelege va rog sa posteze si eu o sa ii fiu recunoscator , tin sa precizez si nu as vrea sa vad in topic moduri de masiani , nu , deci nu asta clar in nici un caz nu , vreau moduri referitoare la aspect la ... grafici la cum arata ceva smecher la arme la ...harta din colt la viata de sus si banii si scrisul si in special la strazi sa arate diferit nush daca ma intelegti , vreau sa vad daca ma poate ajuta cineva . Multumesc de ajutor astept reply voastre . PS : va rog cand lasati reply sa lasati un tutorial de instalare sau sa spuneti voi cam cum sta treaba ca poate nu stiu sa il instalez ,MS. Nu era neaparata nevoie sa deschizi acest topic pentru ca sunt o gramada de topicuri unde gasesti moduri in "Discutii Generale" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 defapt este nevoie pentru ca din cate observati nu sunt decat moduri de masini in ''discutii generale'' ;) , informati-va si cititi mai bine ce am postat eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
winsi Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=323180 STR3 MOD, schimba strazile, vegetatia, texturile cladirilor si a obiectelor din joc. Cam ce cauti tu uita-te in topic acolo e postat si un tutorial de instalare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=323180 STR3 MOD, schimba strazile, vegetatia, texturile cladirilor si a obiectelor din joc. Cam ce cauti tu uita-te in topic acolo e postat si un tutorial de instalare. multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 cineva mai stie ceva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts