Sheridan_Hector Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Descriere sugestie: Ma gandeam sa se deschida niste magazine din care poti cumpara: -electocasnice -mobilier -.(ca in realitate) si sa cumparam si dupa le punem in masina (in portbgaj sau in masinile speciale ale magazinulu etc. asta insemnand ca sa se bage si modul de deschidere a portbagajului.)si sa megem acasa.Acolo sa putem lua ce am pus in portbagaj si sa putem pune in casa . adica un pat,un televizor,etc. (doar in casa,sediu etc. nu pe strada) si sa le putem folosi . adica sa putem folozi un computer (laptop,desktop)un TV.etc cu aceasta ideie s-ar creea mai multed job-uri,factiuni -de ex. : pt. jobul de vanzator la magazinul de Electrice trebuie sa faci asta.:- sa le spui oamenilor de oferte . S.A Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Mi s-ar parea mai relistic . P.S- mai lasati si voi cateva idei referitoare la tema mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Tare ideea, car cam complicata. Ar si super daca sar baga macar "cdplayer" si "boombox"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 :)) Nu am mai auzit asa ceva pana acum :D ce sa zic, ai imaginatie. Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Frumos , Dar asta no sa fie.:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Re3D Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Am vazut asta pe un server Hard RP! e foarte frumos sa-ti decorezi casa din banii tai si sa o faci cum vrei problema e ca e foarte greu de realizat mai ales pentru Shad9w.daca se pricepe sa faca acest lucru ar fi foarte frumos! PRO! hands down! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Ar fii prea genial .numai ca din pacate pe acest sv :] ce vezi acum, cam asa o sa ramana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catal1n Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Hmm , parca am vazut si eu pe un server EN chestia asta.dar cu decoratul casei nu cred ca se poate.se face si lag mult pe objects.noi o sa ne dezvoltam la +250 .Faza cu portbagaju sa apasam 2 sa se deschida/inchida si 8 sa se deschida/inchida capota de pe fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.