sfinx Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 nik:sfinx lv:37 salut am intrat aici cu speranta ca este un joc corect in care ma pot juca dar vad ca helper .admin .exemplu am avut war cu corleone noii suntem groove si ei foloseau aim am dat /report la care ei imi raspund ca nu au ce le face este posibil asa cv ?, dc nu iti spune tie ca x y folosesc aim la ce iai pus admini daca nusi fac treaba si inca cv aici toate merg pe pile vad io bag bani aici sa ma distrez nu sa vina unu si altu cal are pila pe x si y loati masuri sau nu ?????????????????? shadow te rog sa iei masuri nu mai avea incredere in nici unul din ei sunt prieteni intre iei tu cred ca nu sti multe si ar trebui sa iei masuri te rog sa raspunzi doar tu nu am incredere in altii stiu ca iesti coprect si vei face ce este bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Cunosc situatia. Nu-s suficienti admini pe server si sunt mult prea multe /report-uri. Se lucreaza la un nou sistem de /report-uri si alte chestii ce vor diminua numarul celor ce folosesc aimbot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.