Jump to content

Reclamatie Ionut.xc uninvite cu fp fara motiv

MazzE

Recommended Posts

Nick-ul tau:Mazz[E]
Nick-ul celui reclamat:Ionut.xc
Detalii (+ poze, video, etc.):http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/xdcpfwvtl/38404a59/

Cum sa intamplat: A fost ceva de genu: L-am facut pe unul retardat ca facea dm, ionut mi-a zis sa bag 300k depozit, am zis ca nu vreau sa bag.Dupa mi-a dat fp 20/20, o sa zica ceva gen ca nu am fost la war sau etc... dar sa va uitati cand am intrat in factiune.Sa vedeti daca as fi putut sa ajung la vre-un war... am intrat 29/05/2013 la ora 11:20. Si mai ales nu am avut nici un fw, acest leader merita demis mai ales el sta degeaba in factiune.SI la postu de mai jos, ce este aia? Copile din cate stiu eu nu e jignire dar na fiecare cu felu lui.... si stiu ca se pedepsete cu fw nu uninvite cu fp. Acum Tibi decide. SI vezi si tu ca esti setat ii ziceam la alt cineva....

-Se poate scoate un membru cu FP daca a facut DM / injurat / incalcat regulamentul serverului in orice fel, chiar daca acesta a avut sau nu a avut cele 7 zile de vechime in factiune.

Dupa cum spune si regulamentul liderilor este permis sa demiti un membru cu fp atata timp cat acesta injura si face factiunea de ras. Puteai discuta frumos cu lider-ul si va intelegeati dar tu ai ales sa iti bati joc de el si de factiune asteptandu-te sa nu primesti factionpunish. Ionut nu primeste nimic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.