Plast1c Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Nick-ul tau: Plast1cLevel-ul detinut: 8Nick-ul celui reclamat: ArculetzO descriere a situatiei: Am mers la casa unde stau in chirie cu un prieten, iar el ne-a invintat la el in chirie, noi l-am refuzat si i-am spus ca avem deja chirie, si i-am spus ca detinatorul casei imi pune la dispozitie infernus, iar el a inceput sa se laude ca a avut el sultan, infernu, bullet.. etc. Iar eu am spus sa plece de aici sa nu se mai laude.. iar el mi-a dat w+3Dovezi (poze, video, etc.): Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinityu Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 credema stiu cum e , am fost in clanul lui , cine crezi ca era coleader? unu de 7 ani ( SERIOS 7 ANI COAIE , CARE NU STIA NIMIC, ASA CA TOTI AM PLECAT DIN CAUZA LU ALA) si da , face foarte mult abuz stiu ca nar trb sa ma bag dar PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plast1c Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 Mersi Infinityi ca ti-ai spus parerea, asptept si pe cineva cu functii sa ia o decizie Link to comment Share on other sites More sharing options...
4N0n1m Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Fără spam , nu are nimeni nevoie de pro sau contra. Şi în poză nu se vede nimic din ce este la descriere.Arată doar cum te-a pus să dai /handsup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Nu ai respectat modelul de postare. Titlul topicului trebuie sa fie dupa modelul: Reclamatie - Nume - Motiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.