Jump to content

Uninvite fara explicati


Blind

Recommended Posts

Nick-ul tau: Blind
Nick-ul celui reclamat: Rexxo
Detalii (+ poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/o4l02epp1/

                                        Habar nam de ce am luat uninvite vreau sa vad postul prin PM .Aveam rank 4 in fbi 2luni de zile  e urat asa ca vi se scoala voua                             (scuzati expresia) sa ma scoateti din F.B.I am fost baiat finut nu ca voi ... Daca sunteti prieteni intre voi nu tre sa faceti asa ca nu ii convine lui x de mine .Si la orice reclamatie vreau dovezi sa vad si eu de ce a luat uninvite , daca nu va convin voua nu o sa mai intru in F.B.I ?Stiu regulamentul Liderilor da nu se face asa.  

Salut ..

Link to comment
Share on other sites

Daca ai fi citit regulamentul liderilor ai fi stiut ca:

 

-In cazul in care un membru nu mai este suportat in factiune de catre voi (lider/sublider) din diverse motive dar nu exista un motiv in regulament pentru care acesta sa fie scos, se asteapta cele 7 zile de vechime, iar apoi acesta se poate scoate, fara FP.

 

Tu nu ai primit FP, aveai peste 7 zile vechime.

Noi nu toleram astfel de comportamente. Tu tragi in colegii tai, ii jignesti, comentezi la sedinte/antrenamente, etc.

Cum ar veni, "nu ai mai fost suportat in factiune de catre noi, lider/sublider". Eu nu am luat decizia asta singur, asa ca nu poti sa zici ca am "vreo boala pe tine".

Erai pe "lista neagra interna" de mai mult timp, am sperat ca te potolesti, de asta ai ajuns si pana la rank 4, insa nu s-a mai putut.

Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Lider-ul are tot dreptul sa te demita dupa 7 zile fara fp daca acesta considera ca nu meriti sa faci parte din factiune. De ce ai sta intr-o factiune in care nimeni nu te suporta si nici tu nu suporti pe nimeni. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.