Blind Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Nick-ul tau: BlindNick-ul celui reclamat: RexxoDetalii (+ poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/o4l02epp1/ Habar nam de ce am luat uninvite vreau sa vad postul prin PM .Aveam rank 4 in fbi 2luni de zile e urat asa ca vi se scoala voua (scuzati expresia) sa ma scoateti din F.B.I am fost baiat finut nu ca voi ... Daca sunteti prieteni intre voi nu tre sa faceti asa ca nu ii convine lui x de mine .Si la orice reclamatie vreau dovezi sa vad si eu de ce a luat uninvite , daca nu va convin voua nu o sa mai intru in F.B.I ?Stiu regulamentul Liderilor da nu se face asa. Salut .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexxo Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Daca ai fi citit regulamentul liderilor ai fi stiut ca: -In cazul in care un membru nu mai este suportat in factiune de catre voi (lider/sublider) din diverse motive dar nu exista un motiv in regulament pentru care acesta sa fie scos, se asteapta cele 7 zile de vechime, iar apoi acesta se poate scoate, fara FP. Tu nu ai primit FP, aveai peste 7 zile vechime. Noi nu toleram astfel de comportamente. Tu tragi in colegii tai, ii jignesti, comentezi la sedinte/antrenamente, etc. Cum ar veni, "nu ai mai fost suportat in factiune de catre noi, lider/sublider". Eu nu am luat decizia asta singur, asa ca nu poti sa zici ca am "vreo boala pe tine". Erai pe "lista neagra interna" de mai mult timp, am sperat ca te potolesti, de asta ai ajuns si pana la rank 4, insa nu s-a mai putut. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Lider-ul are tot dreptul sa te demita dupa 7 zile fara fp daca acesta considera ca nu meriti sa faci parte din factiune. De ce ai sta intr-o factiune in care nimeni nu te suporta si nici tu nu suporti pe nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.