Jump to content

DC NU MG SRV?:|

Tibi
 Share

Recommended Posts

Fac topicul asta sa aveti unde va descarca cand mai pica serverul.

Si daca tot o fac, dau niste explicatii logice pe care nu le stie / intelege toata lumea.

Milioane de jucatori sunt suparati cand inchidem / restartam serverul, si cum e si LOGIC si cel mai COOL, toata vina si toate injuriile merg la cei din administratie, ca ei cand n-au ce face PICA SERVERUL, ca sa aiba ce face, ca le plac sa vada 999 de mesaje cu 'dc nu mg?:|".

-serverul nu este restartat / picat ca n-avem ce face

-serverul nu se inchide si restarteaza fara motiv

-intrebarile de genul 'cand revine?' nu au un raspuns clar, ca daca aveau se anuntau mare cu font de 17cm.

Astazi baza serverului a picat din SENIN. Dupa ce am dat un restart, au disparut date (masini, etc.). Brusc.

Cine e de vina? Scripterul bagami-as p**la-n el de server, ca numa' pe baget se intampla de astea. M**e la toti, eu ma las de serverul asta de kkt.

Si urmeaza o mare serie de injurii intre jucatori la adresa noastra, peste care noi trecem cu vederea, ca deh, 'suntem de vina', chiar daca am putea sanctiona fiecare insulta, oricum tot nu s-ar repara serverul singur. Si a mai trecut o zi, ce distractiv e sa fii admin.

De ce a picat astazi, si de ce nu s-a trecut la 0.3x?

Motivul pentru care a picat l-am spus mai sus, si cu ocazia asta noi vream sa trecem la 0.3x.

Motivul pentru care nu se trece momentan este hostul (zeroping), si nu ne asteptam sa nu se poata trece. Soarta.

/update, mesaj de la cei care ne hosteaza:

Probabil stii deja ca a fost lansata versiunea de SA:MP 0.3x, motiv pentru care toate serverele gazduite in platforma 0.3e vor fi actualizate automat la 0.3x. Aceasta optiune va fi implementata incepand cu data de 4.Februarie.2013 - orele 00:00, asadar orice restart din panoul de control incepand cu acel moment va face upgrade automat la versiunea 0.3x.

CE ESTE 0.3x?

E o versiune a clientului de SAMP. SAMP este un mod prin care voi jucati GTA San Andreas Multiplayer.

De curand acesta a trecut de la 0.3e la 0.3X, si aduce cateva noutati.

Cand revine?

Scrie mai sus cu font de 20cm.

'Ba, lasa draq romanele, explica-mi mie ce fac io pana revine srv, cand cade?'

1. Poti sa joci GTA single player

2. Poti sa joci Haxball

3. Poti sa stai pe forum si sa faci misto de cei din administratie cu ocazia picarii serverului.

O sa revin cu editari cand o sa mai am / avem ceva de adaugat.

[video=youtube]

Am vazut ca pe la ip'ul pe care il aveam al favorites inainte a aparut alt nume de server :-?

Probabil a fost achizitionat de altii, firma de hosting da IP-ul mai departe.

serverul nu a fost niciodata hackerit, problemele care apar, apar de la gamemod / host / baza de date / pluginuri / etc.

/update, mesaj de la cei care ne hosteaza:

Probabil stii deja ca a fost lansata versiunea de SA:MP 0.3x, motiv pentru care toate serverele gazduite in platforma 0.3e vor fi actualizate automat la 0.3x. Aceasta optiune va fi implementata incepand cu data de 4.Februarie.2013 - orele 00:00, asadar orice restart din panoul de control incepand cu acel moment va face upgrade automat la versiunea 0.3x.

/update' date=' mesaj de la cei care ne hosteaza:

[i']Probabil stii deja ca a fost lansata versiunea de SA:MP 0.3x, motiv pentru care toate serverele gazduite in platforma 0.3e vor fi actualizate automat la 0.3x. Aceasta optiune va fi implementata incepand cu data de 4.Februarie.2013 - orele 00:00, asadar orice restart din panoul de control incepand cu acel moment va face upgrade automat la versiunea 0.3x.[/i]

Asa sa fie speram!

Ce titlu are :))

/update' date=' mesaj de la cei care ne hosteaza:

[i']Probabil stii deja ca a fost lansata versiunea de SA:MP 0.3x, motiv pentru care toate serverele gazduite in platforma 0.3e vor fi actualizate automat la 0.3x. Aceasta optiune va fi implementata incepand cu data de 4.Februarie.2013 - orele 00:00, asadar orice restart din panoul de control incepand cu acel moment va face upgrade automat la versiunea 0.3x.[/i]

Abia astept sa incerc Hidden-urile noi! :D

A da sa nu uit, Foarte tare topic !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.