Davidutzu Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Eu am mai multe propuneri pentru serverul nostru de SA:MP! 1) De fiecare data cand te aresteaza un politist si esti sa inchisoare sa ai posibilitatea sa dai [/yard] si sa te dea undeva intr-o curte. Acolo sa vina alti playeri sa te scoata, sa te ajute sa evadezi contra cost daca vor ei si cei din NG sa stea sa pazeasca... Am mai vazut asta si pe alte servere si mi se pare o idee foarte buna, iar yard-ul sa fie undeva pe apa, nu departe de mal si sa fie un pod ca cei din NG, PD, FBI sa poata pazi acolo. 2) Sa se mai adauge cateva mafii. Suntem destul de multi pe server pentru a incapea toti in factiuni... (m-am gandit ca la cei din Paramedic Departament sa aiba si masini de pompieri si cand cuifa ii ia foc masina(doar cele personale) sa nu le poata conduce pana nu i-o stinge un paramedic(sau sa se faca o factiune pentru asta) 3) La war-ul dintre ganguri/mafii sa se ofere invingatorilor un premiu, asta fiind un motiv mai bun petru ca playerii sa intre in mafii. 4) Ma gandeam ca adminii, sau helperii sa creeze constant eventuri pentru a mentine starea de amuzament si distractie pe server. Daca va plac propunerile dati-va cu parerea si un +1! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endios Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Eu am mai multe propuneri pentru serverul nostru de SA:MP! 1) De fiecare data cand te aresteaza un politist si esti sa inchisoare sa ai posibilitatea sa dai [/yard] si sa te dea undeva intr-o curte. Acolo sa vina alti playeri sa te scoata, sa te ajute sa evadezi contra cost daca vor ei si cei din NG sa stea sa pazeasca... Am mai vazut asta si pe alte servere si mi se pare o idee foarte buna, iar yard-ul sa fie undeva pe apa, nu departe de mal si sa fie un pod ca cei din NG, PD, FBI sa poata pazi acolo. 2) Sa se mai adauge cateva mafii. Suntem destul de multi pe server pentru a incapea toti in factiuni... (m-am gandit ca la cei din Paramedic Departament sa aiba si masini de pompieri si cand cuifa ii ia foc masina(doar cele personale) sa nu le poata conduce pana nu i-o stinge un paramedic(sau sa se faca o factiune pentru asta) 3) La war-ul dintre ganguri/mafii sa se ofere invingatorilor un premiu, asta fiind un motiv mai bun petru ca playerii sa intre in mafii. 4) Ma gandeam ca adminii, sau helperii sa creeze constant eventuri pentru a mentine starea de amuzament si distractie pe server. Daca va plac propunerile dati-va cu parerea si un +1! ;) Man sectiunea de sugesti este inchisa docamdata asa ca nu ai ce face cu el (momentan) acum: 1)Sugestia cu yard-ul s-a propus de foarte multe ori (unu` dintre motivele inchideri sectiuni sugestii) 2)Adaugarea de mafii/factiuni si asta s-a mai prous de foarte mult timp docamdata ar trebuie sa astepte sa ia licenta pt sloturi. 3)Chestia cu war-urile leaderi dau prime dupa war-uri pt ca iau banii din depozitul familiei. 4)Admini fac eventuri dar totusi este un sv RP si nu pot exista numai eventuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Barboselu Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 @@Endios Ai dreptate . :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts