Jump to content

Ce o sa aduca nou versiunea 0.3x pe bugged.ro


Shad0w
 Share

Recommended Posts

Nu conteaza ce aduce nou 0.3x, conteaza ce o sa fie adaugat pe serverul pe care jucati. Deci, versiunea 0.3x o sa aduca pe bugged.ro:

 

- hidden-uri noi la masini ( http://wiki.sa-mp.com/wroot/images2/3/30/Ext_vcolours_2013.jpg ). Hidden-urile o sa poata fi folosite imediat dupa ce trecem la 0.3x.

 

- o sa poata fi folosita o animatie de carat ( pentru carat cutii, ca in misiunile din single player ). O sa fie modificat sistemul de rob in viitor si o sa se foloseasca animatia de carat cutii pentru a fura cutii din banca si a le pune in masina. Nu stiu exact cand o sa fie modificat sistemul de rob, dar o sa fie. si o sa fie smecher!

 

- se pot folosi textdraw-uri de genu asta: http://www.sa-mp.com/stuff/03xShots/omenu2.png pentru a cumpara ochelari / palarii. O sa fie folosite in magazinele Binco in viitor.

 

- ceva imbunatatiri la anticheat. Se bloca anumite cheaturi ce afectau masinile ce nu se puteau bloca inainte de 0.3x. Nu e ceva important. Au fost 2-3 codati ce foloseau cheaturi de genu' de cand exista bugged.

 

Atat. Nu s-au schimbat foarte multe chestii in 0.3x.

 

Deschiderea LV-ului, adaugarea turf-urilor, adaugarea radarelor si alte chestii se puteau face si inainte de 0.3x. Si o sa fie facute. Nu se stie exact cand.

 

Edit:

Serverul foloseste versiunea 0.3x. O puteti descarca de aici: http://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3x-R1-2-install.exe

Link to comment
Share on other sites

O sa pui radar?:O Adica cand trecem cu o viteza mare pe langa un radar primim w1?

Radar pentru cops, te pui cu masina si dai /startradar (ceva de genu') si daca X trece cu peste X km/h te duci la el si ii aplici o amenda.

Link to comment
Share on other sites

aaaa e naspa asa, ca pana ajunge ala acolo il pierde, si daca n-are job de detectiv si mai rau, mai bine cu wanted.cate 1 wanted asa, si dupa ce a trecut pe acolo cu viteza mai mare si a luat wanted, sa ii scada unpic viteza, ca sa nu fie buguri.

Link to comment
Share on other sites

- o sa poata fi folosita o animatie de carat ( pentru carat cutii' date=' ca in misiunile din single player ). O sa fie modificat sistemul de rob in viitor si o sa se foloseasca animatia de carat cutii pentru a fura cutii din banca si a le pune in masina. Nu stiu exact cand o sa fie modificat sistemul de rob, dar o sa fie. si o sa fie smecher![/quote']

 

Asta va fi dementiala :X abia astept.

Link to comment
Share on other sites

O sa pui radar?:O Adica cand trecem cu o viteza mare pe langa un radar primim w1?

Radar pentru cops' date=' te pui cu masina si dai /startradar (ceva de genu') si daca X trece cu peste X km/h te duci la el si ii aplici o amenda.

[/quote']

 

Nu e deloc ''aaaaaaa'' :| e mult mai bine asa :

sa fie puse prin orase radar 1 pana la nush al catelea radar 20 na zic acum ca demonstratie ,si cand cineva trece sa zicem cu 150km/h radarul ii da un mesaj cum ca a depasit limita de viteza in acea zona,apoii ii da un avertisment si la al 3-lea avertisment ramane fara permis.

Suma de bani nush zic ca ar trebui sa fie 10 k.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.